Previziuni karmice 19 – 25 februarie 2018. Săptămâna care va decide totul, cum eşti afectat direct

Citește previziunile karmice pentru perioada 19 – 25 februarie 2018 și află care sunt schimbările majore care vor avea loc în următoarea perioadă.

16 feb. 2018, 17:27
Previziuni karmice 19 – 25 februarie 2018. Săptămâna care va decide totul, cum eşti afectat direct

Previziuni karmice 19 – 25 februarie 2018
ZODIILE DE FOC

Berbecii au de făcut anumite investigații pentru a afla adevăruri care îi vizează direct. Trebuie să se concentreze cu maximă atenție asupra profesiei.

Săgetătorii și Leii au o săptămână de foc. Vor fi suprasolicitați, vor trebui să alerge în toate părțile, dar la final vor simți și gustul victoriei.

ZODIILE DE AER

Gemenii au o perioadă destul de dificilă, în care vor descoperi tot felul de minciuni. Iar se gândesc să își schimbe atitudinea vizavi de cei din jur pentru că efectiv lanțul se rupe.

Balanțele au și ele o perioadă ceva mai complicată din punct de vedere emoțional. Trebuie să poarte multe discuții cu prietenii lor.

Vărsătorii se concentrează asupra vieții amoroase și sunt mai deciși ca niciodată să facă o schimbare majoră din toate punctele de vedere.

ZODIILE DE APĂ

Racii au toate motivele din lume de bucurie. Le ies planurile, se detașează de tot ce e rău și le provoacă agitație. Se schimbă mult acești nativi.

Scorpionii fac ce fac și ajung iar în gura lupului. Au de făcut o serie de concesii, o serie de compromisuri ca să le meargă bine.

Peștii trebuie să recunoască o serie de greșeli pe care le-au făcut în trecut și să renunțe la victimizare. Trebuie să se maturizeze cu orice preț.

Citeşte mai multe pe revista Teo