Previziuni karmice 2-8 octombrie 2017: Vizite neaşteptate, impulsuri creative, surprize amoroase

Previziuni karmice 2-8 octombrie 2017. Află care sunt principalele evoluții ale săptămânii pentru zodia ta.

30 sept. 2017, 15:42
Previziuni karmice 2-8 octombrie 2017: Vizite neaşteptate, impulsuri creative, surprize amoroase

Previziuni karmice 2-8 octombrie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT:

 TAUR – În această săptămână aveți un impuls creativ. Intuiția dumneavoastră ar trebui să joace un rol puternic în ceea ce produceți. S-ar putea să vă simțiți nevoit să vă finalizați proiectul. Singurul dezavantaj ar putea fi faptul că partenerul de viață poate nu înțelege de ce doriți să lucrați în loc să ieșiți. Urmați-vă inima și continuați să lucrați. Partenerul va vedea diferit când vor veni rezultatele.

FECIOARĂ – Un cuplu, poate prieteni, ar putea să vă viziteze. Poate că v-ați mutat într-o casă nouă sau ați redecorat și doriți să le arătați. Vor fi impresionați și vă veți bucura de companie. Subiectul vizitei poate apărea în conversație. Ai putea fi surprins de perspectivele pe care le au prietenii tăi.

CAPRICORN –O săptămână romantică, cu flori. Dacă ești singur, o plimbare te-ar putea pune în legătură cu cineva nou și interesant. Dacă sunteți implicat într-o relație ați putea să vă planificați o plimbare în oraș, poate o vacanță scurtă. Călătoria poate fi parțial legată de afaceri. Este un moment minunat de scris, chiar dacă este doar un mesaj sau o scrisoare adresată unei rude.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Sunteți atras de cineva de la muncă? Dacă este așa, povestea cu această persoană ar putea prinde contur în viitorul tău imediat. Să nu fiți surprins dacă și persoana respectivă brusc pare să exprime un interes pentru dumneavoastră. Cum vor decurge lucrurile depinde și de tine. Ai putea să-ți faci un nou prieten.

BALANȚĂ – Energie este cuvântul pentru această săptămână. Veți avea ceva d emuncă în această săptămână. Oricât de mult încerci să te strecori printre treburi, ridică-ți mânecile și pune-te pe treabă. Veți obține fără îndoială mai mult decât de obicei și veți fi mândru de rezultate.

VĂRSĂTOR – Aveți senzația ciudată de disconfort că este ceva ce ar trebui să faceți, dar nu vă puteți da seama ce este? Acest sentiment devine deranjant. Cel mai bine este să încercați să vă amintiți. În această săptămână fii prudent, calculat și diplomat. Rezultatele acțiunilor tale te pot face să regreți alegerile.

Citește continuarea pe revista Teo