Previziuni karmice 20 – 26 august 2018. Ce pericole te pândesc în această săptămână

Previziuni karmice 20 – 26 august 2018. Află din previziunile karmice pentru perioada 20 – 26 august ce evenimente te pândesc și ce trebuie să faci pentru a avea o săptămână reușită. Ce rezervă astrele, pentru fiecare zodie în parte. Tu ce zodie ești?

20 aug. 2018, 14:22
Previziuni karmice 20 – 26 august 2018. Ce pericole te pândesc în această săptămână

Previziuni karmice 20 – 26 august 2018

ZODIILE DE APĂ:

Racii trebuie să învețe zilele acestea să fie mai îngăduitori cu cei din jurul lor și să lase trecutul în urmă. Au nevoie să facă pace cu trecutul pentru a se gândi cu speranță la viitor.

Peștii și Scorpionii au nevoie să rămână cu picioarele pe pământ, să fie serioși și să își respecte toate îndatoririle. Fie că este vorba despre viața familială sau de carieră, aceștia tind zilele acestea să facă greșeli și trebuie să acorde atenție maximă fiecărui lucru.

ZODIILE DE AER:

Gemenii sunt sfătuiți zilele acestea să fie mai îngăduitori cu cei din jurul lor și să asculte mai mult la ceea ce li se spune. Este o săptămnă bună de reflecție pentru ei.

Vărsătorii și Balanțele petrec zilele acestea luând decizii radicale pentru viața lor și au nevoie de toată seriozitatea de care pot da dovadă pentru a face cele mai bune alegeri. De ele depinde viitorul lor.

ZODIILE DE FOC

Leii au parte de o săptămână în care cei din jur le pun anumite piedici, iar aceste lucruri sunt o lecție importantă pentru ei. Din această săptămână au ocazia să iasă mai îngăduitori și mai puternici.

Berbecii sunt înconjurați de către cei dragi, alături de care își fac planuri de vacanță sau de călătorie. Totul merge bine cât timp le lasă și celorlalți ocazia de a lua decizii.

Săgetătorii vor avea ocazia zilele acestea ca să vadă cine le este cu adevărat alături la bine și la greu, iar în această călătorie vor descoperi că au și persoane false lângă ei.

Citeşte mai multe pe revista Teo