Previziuni karmice 20-26 martie 2017: Soarele în Berbec, schimbări pentru multe zodii

Previziuni karmice 20-26 martie 2017. Primavara aceasta este despre iubire. Lectia iubirii, a respectului, a increderii este cea pe care zodiile trebuie sa o invete in continuare in saptamana cuprinsa intre 20 si 26 martie 2017.    

19 mart. 2017, 15:38

Previziuni karmice 20-26 martie 2017 pentru fiecare zodie 

ZODIILE DE FOC: 

BERBEC – Prima zi a saptamanii este marcata de intrarea Soarelui in semnul zodiacal natal. Zilele de 20, 21 si 22 martie sunt extrem de importante pentru acei nativi care duc o munca de convingere cu ei insisi privind schimbarea locului de munca. Vor reusi sa treaca la nivelul urmator fara griji. 

LEU – Nativii zodiei Leu vor primi o serie de informatii contradictorii. Cu cat vor crede ca au aflat totul despre anumite chestiuni legate de suflet, cu atat mai mult isi vor da seama ca se adancesc si mai mult in necunoscut. 

SAGETATOR – Informatii vor primi si Sagetatorii, insa spre deosebire de Lei, acestea vor fi ceva mai clare. Vor reusi sa isi clarifice o serie de idei legate de viata sentimentala si vor face pace cu persoane fata de care nu au avut intentii sau pareri foarte bune.

ZODIILE DE AER: 

GEMENI – Nativii acestei zodii isi vor da seama ca nu lucrurile materiale le aduc fericirea suprema. Vor fi expusi unor situatii din care vor avea de invatat o serie de lucruri despre ei insisi.

BALANTA – Daca pana acum nativii zodiei Balanta au preferat sa stea in casa si sa mediteze asupra vietii, din 20 martie intorc foaia. Sunt incurajati de astre sa iasa, sa socializeze si, de ce nu, chiar sa flirteze. 

VARSATOR – Nativii zodiei Varsator vor avea de trecut printr-o serie de examene care tin mai degraba de sfera mentalului. Isi vor da seama cat de putine lucruri stiu despre viata, despre suflet, despre lucrurile pe care altaoara le intuiau foarte bine.

Citeşte mai multe pe huff.ro.