PREVIZIUNI KARMICE 24-30 SEPTEMBRIE: Final de lună cu regrete. O zodie primeşte o veste importantă

Ultima săptămână de septembrie, o lună care a trecut cum ai zice „pește” vine cu multe regrete mai ales pentru zodiile de aer și de pământ.

24 sept. 2018, 08:14
PREVIZIUNI KARMICE 24-30 SEPTEMBRIE: Final de lună cu regrete. O zodie primeşte o veste importantă

Previziuni karmice 24 – 30 septembrie 2018
ZODIILE DE AER

Gemenii sunt puși în fața unor situații sentimentale care se contrazic între ele. Trebuie să facă ordine în suflet și să caute pacea cu orice preț.

Cât despre Vărsători și Balanțe, acești nativi regretă că nu s-au distrat mai mult în timpul verii și se gândesc serios ca de acum înainte să se ocupe mai mult de fericirea lor.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele au șanse foarte mari să înțeleagă ceva din ce nu a mers, cu o singură condiție: să se asculte în primul rând pe ele, să își asculte sufletul și să nu se încăpățâneze cu vise iluzorii, nerealiste pe termen scurt.

Taurii și Capricornii trebuie să recunoască și ei o serie de greșeli pe care le-au făcut de-a lungul timpului, o serie de erori care acum vin asupra lor sub forma unor facturi costisitoare

ZODIILE DE APĂ

Racii obțin mici victorii la final de lună, dar ele vor fi irelevante pentru ceea ce urmăresc pe termen lung.

Scorpionii și Peștii sunt ceva mai degajați, mult mai relaxați și mai pozitivi cu privire la viitorul lor. Scorpionii vor primi, de altfel, o veste importantă la mijlocul săptămânii.

Citeşte mai multe pe revista Teo