Previziuni karmice 26 septembrie – 2 octombrie 2016: Fecioara, Vărsătorul şi Peştii au o săptămâna cumplită

Toamna isi intra in drepturi si din punct de vedere astrologic. Vin furtuni serioase, iar sufletele unor zodii vor fi inundate de resentimente si emotivitate. Depresia este la tot pasul, asa ca se recomanda ca in aceasta perioada cu Marte in Capricorn nativii sa fie atenti la ce spun si mai ales la ce fac. Din 27 septembrie de la ora 11 si 7 minute pana pe 9 noiembrie, Marte se va afla in Capricorn. De asemenea, Pluto isi reia mersul direct incepand cu data de 27, dupa ce va avea o pozitie stationara pe 26.

25 sept. 2016, 18:39
Previziuni karmice 26 septembrie – 2 octombrie 2016: Fecioara, Vărsătorul şi Peştii au o săptămâna cumplită

Previziuni karmice 26 septembrie – 2 octombrie pentru toate zodiile: Nervi si conflicte uriase

Fecioara, Varsatorul si Pestele au o saptamana cumplita. E greu de folosit astfel de cuvinte, insa oricat ar incerca astrele sa mai dichiseasca definirea saptamanii urmatoare nu exista termeni blanzi. Fecioara va fi implicata in conflicte la locul de munca, iar de multe ori se va trezi in randul unor discutii fara sens pentru ea, insa importante pentru altii.

Varsatorul trebuie sa aiba grija la starea de sanatate deoarece stresul si nervii pe care ii va consuma ii pot subrezi functionarea organismului. De asemenea, Pestele nu trebuie sa faca niciun compromis, ci sa ia o pozitie mai demna, chiar daca va suferi pe termen scurt.

Scorpionul analizeaza excesiv, Geamanul primeste banii, iar Balanta trebuie sa isi cumpere manusi 

Balanta trebuie sa isi cumpere manusi pentru ca va trebui sa le foloseasca in anumite
contexte. Trebuie sa se poarte cu manusi mai ales spre finalul saptamanii si sa isi ia umbrela pentru posibilele precipitatii care vor veni din stanga si dreapta, avand in vedere ca sinceritatea ei poate provoca furtuni severe.

Cat despre Geaman, acesta isi rezolva problemele financiare si face economie sau chiar poate primi sume frumusele de la anumiti colaboratori sau rude instarite, in timp ce Scorpionul se pierde in studii de fezabilitate. 

Berbecul e solicitat de familie, iar Taurul vrea sa scape de presiunea ei 

Berbecul va fi incantat sa vada ca rudele ii sunt aproape, insa va fi usor mahnit pentru ca va observa ca il cauta doar atunci cand au anumite probleme. Cat despre Taur, acesta va fi cautat de familie, insa nu mai vrea sa oboseasca ascultand toate povestile si indicatiile. Taurul va demonstra apropiatilor ca este o persoana suficient de matura, de responsabila incat sa isi poarte singur de grija.

Citeste continuarea pe revista Teo