Previziuni karmice 27 iunie – 3 iulie 2016. O săptămână a emoţiilor

Previziuni karmice 27 iunie – 3 iulie 2016. Săptămâna este încărcată de emoţii profunde pentru majoritatea nativilor. Află ce se întâmplă cu sufletul acestora.

26 iun. 2016, 13:37

BERBECUL ARE NEVOIE DE CURAJ, TAURUL DE AFECTIUNE

Berbecul si-a cam pierdut curajul in ultima vreme si nu mai stie cum sa actioneze pentru a depasi obstacolele. Nativul de foc trebuie sa stea in preajma unor persoane care au facut ceva semnificativ in viata asumandu-si riscuri. Numai asa poate invata ca un strop de ‘tupeu’ il va ajuta sa ajunga acolo unde doreste.

Taurul, in schimb, se va atasa de persoane pe care le va cunoaste in perioada 30 iunie – 3 iulie. E posibil sa isi faca noi prieteni si are toate sansele sa isi redescopere anumite laturi pe care le considera imposibil de scos la iveala.

RACUL SI SCORPIONUL MERG INTR-O VACANTA ROMANTICA

Astrele aduc vesti bune pentru cele doua semne de apa. Racul se poate trezi intr-o noua relatie, unde va depinde numai de sentimentele sale.

Va avea painea si cutitul in noua sa relatie si va actiona intotdeauna in favoarea inchegarii parteneriatului de viata. Si Scorpionul va avea parte de o luna de miere interesanta. Relatia cu persoana iubita se consolideaza mai mult ca niciodata.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com