Previziuni karmice 29 august – 3 septembrie 2017: Săptămâna grea, cu conflicte la locul de muncă şi tensiuni în relaţie

Previziuni karmice 29 august – 3 septembrie 2017 – E o săptămână în care legile karmice își vor face simțite prezența mai mult ca oricând.

29 aug. 2017, 08:49
Previziuni karmice 29 august – 3 septembrie 2017: Săptămâna grea, cu conflicte la locul de muncă şi tensiuni în relaţie

Principalele previziuni karmice pentru zodii
ZODIILE DE APĂ

Stresul conjugal crește pentru Raci. Acești nativi dau dovadă de intoleranță față de partenerul de viață, iar acest lucru nu poate fi suportat la infinit. Există riscul unei rupturi dureroase.

Scorpionul a învățat să asculte în ultimele luni, lucru tare rar! Ei bine, săptămâna aceasta nu va avea aceeași răbdare, iar asta va atrage consecințe nefericite.

Se poate spune că singurii care nu vor fi sancționați de destin sunt nativi Pești, în special bărbații. Femeile Pești, care au clevetit și au făcut tot felul de lucruri mai puțin ortodoxe, se pot aștepta la pedepse aspre.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurul se va concentra pe bunăstarea familială, fie că este vorba despre chestiuni strict materiale sau înțelegerea firească. Încearcă să fenteze destinul prin tot felul de acțiuni bune, chiar dacă unele sunt făcute forțat.

Fecioara va lua multe decizii legate de bani. În funcție de alegerile făcute se va trezi mai bogată sau mai săracă. Totul stă în mâinile sale.

Capricornul se va simți hărțuit de partenerul de viață și va pedala pe victimizare până când se va trezi singur.

ZODIILE DE AER

Geamănul se trezește în mijlocul unor procese de care a și uitat, în timp ce Balanța va trebui să dea socoteală pentru anumite lucruri de care nu s-a ținut în fața membrilor familiei.

Vărsătorul va fi implicat în conflicte cu colegii de muncă. Masca lui va cădea exact în momentele în care nu se va aștepta.

Citeşte mai mult pe revista Teo