Previziuni karmice 29 mai – 4 iunie 2017: Finalul lunii pune zodiile pe jar

Finalul lunii le pune pe zodii în și mai mare expectativă. Află ce rezervă astrele din punct de vedere karmic în săptămâna 29 mai – 4 iunie 2017!

26 mai 2017, 15:09

Previziuni karmice 29 mai – 4 iunie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT

TAUR – În inima ta se dă o bătălie de nedescris. Ești prins cumva în trecut. S-ar putea ca o iubire mai veche să te tragă înapoi, să te facă să ștergi cu buretele totul. Riști să cazi în capcana vieții tale.

FECIOARĂ – Săptămâna e marcată de o serie de evenimente care vizează direct sufletul tău. Va fi o perioadă încărcată din punct de vedere afectiv.

CAPRICORN – Trebuie să pui cap la cap o serie de aspecte stringente.

ZODIILE DE AER

GEMENI – Dacă ai lăsat lucruri nerezolvate în trecut, dacă ai conflicte deschise cu anumite persoane, așteaptă-te să îți primești riposta.

BALANȚĂ – E o perioadă care stă sub semnul conflictului. Te poți aștepta la răsturnări de situație neașteptate ori la reproșuri pe care nu aveai cum să le prevezi nici forțând imaginația.

VĂRSĂTOR – Perioada cuprinsă între 29 mai și 4 iunie este benefică împăcărilor de tot felul. E bine să îți recunoști greșelile și să admiți că trebuie să o iei de la zero.

ZODIILE DE APĂ 

RAC – Riști să fii păcălit de anumite persoane care aparent au intenții bune în ceea ce te privește. 

SCORPION – Dacă ai de gând să demonstrezi că poți evolua din punct de vedere profesional, că poți trece în etapa următoare, e bine să o faci acum.

Mai multe detalii, pe revista Teo