Previziuni karmice 3-9 decembrie 2018: Karma îşi arată colţii pentru multe zodii. Cine se află în pericol

Previziuni karmice 3-9 decembrie 2018. 3 zodii vor primi exact ceea ce merită. Este săptămâna în care pentru cele mai multe karma își va arăta colții.

03 dec. 2018, 06:44
Previziuni karmice 3-9 decembrie 2018: Karma îşi arată colţii pentru multe zodii. Cine se află în pericol

Previziuni karmice: Zodiile care vor primi ceea ce merită

Nativii care sunt pe lista scurtă a karmei sunt Gemenii, Racii și Scorpionii. Persoanele guvernate de aceste semne zodiacale au de realizat o serie de lucruri care țin de confortul lor.

De acum vor trebui să pună mai mult umărul la treabă, să devină mai motivați, să nu mai înceapă proiecte și apoi să le abandoneze, să își demonstreze lor și apoi celorlalți de ce sunt capabili.

Previziunile pentru restul zodiilor:
ZODIILE DE FOC

Berbecii au parte de o perioadă ceva mai vulnerabilă decât cea precedentă și asta din cauza unor aspecte care au început cândva și se finalizează cu dificultate.

Acești nativi trebuie să dovedească foarte multe lucruri mai ales la locul de muncă, să fie prezenți la luarea unor decizii care îi vizează ca să le poată contracara cu argumente solide.

Săgetătorii și Leii au și ei o săptămână ceva mai dificilă. Până pe 10 decembrie lucrurile se vor schimba pentru ei din punct de vedere profesional și, implicit, din punct de vedere financiar. Au de făcut o serie de alegeri de care va depinde viitorul lor până în anul 2020.

ZODIILE DE APĂ:

Peștii se mai temperează nițel, deși miercuri și joi vor afla câteva secrete care îi vor scârbi la propriu. Vor încerca să disimuleze anumite situații pentru a nu face rău ori pentru a nu spune ceilalți că se trezesc vorbind.

Citeşte mai multe pe revista Teo