Previziuni karmice 31 iulie – 6 august 2016

Previziuni karmice 31 iulie – 6 august 2016. Uranus retrograd în Berbec aduce o serie de evenimente imprevizibile pentru majoritatea zodiilor. Cum se schimbă fiecare zodie din punct de vedere karmic.

30 iul. 2016, 11:00
Previziuni karmice 31 iulie – 6 august 2016

LEU – Va fi agitatie mare pe toate fronturile si va trebuie sa te pregatesti pentru o serie de provocari ce vor veni in cascada. Va fi o saptamana in care va trebui sa profiti de haosul in care vei fi aruncat deoarece pot iesi la iveala cele mai ascunse priceperi pe care le ai.

FECIOARA – Creste nevoia de armonie mai mult ca oricand intr-o saptamana in care lucrurile vor decurge oricum bine, indiferent de cati nori negri ai vedea. Nevoia de a sti, de a cunoaste, de a afla mereu lucruri noi te va duce departe. 3, 4 si 6 august sunt 3 zile benefice pentru tine, zile in care e posibil sa iti gasesti dragostea.

BALANTA – Din punct de vedere amoros, lucrurile nu vor sta foarte bine. Aspectele relationale se vor retensiona si va trebui sa primesti si sa stii sa daruiesti. Teama de a te deschide spre iubire iti poate aduce lectii karmice destul de ingreunate.

SCORPION – Planul profesional poate parea complicat. Numai de tine depinde cum se vor incheia anumite contracte. Unele pot ramane in coada de peste daca nu scoti la iveala talentul tau de negociator.

SAGETATOR – Venus si Mercur in Casa Banilor si trigon cu Saturn vor aduce momente de destabilizare din punct de vedere carieristic. Unele greseli facute in trecut, fie ca e vorba de calcule sau idei prost aplicate, se razbuna acum pe tine.

CAPRICORN – In zilele de 3, 4, 5 si 6 modul in care comunici cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viata, te poate pune intr-o ipostaza nedorita. Poti pierde o promovare sau o crestere salariala din cauza bisericutelor care se formeaza la locul de munca

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com