Previziuni karmice 4-10 iulie 2016. Două zodii vor fi în minţile tuturor

Previziuni karmice 4-10 iulie 2016: Doua zodii vor fi in mintea tuturor intr-o saptamana in care Luna Noua se va produce in Rac (4 iulie). Afla cum te influenteaza acest fenomen.

04 iul. 2016, 03:20
Previziuni karmice 4-10 iulie 2016. Două zodii vor fi în minţile tuturor

Previziuni karmice 4-10 iulie 2016: Luna Noua in Rac pe 4 iulie

FECIOARA SI VARSATORUL VOR FI PE BUZELE TUTUROR

Fecioara va reusi sa isi popularizeze numele intr-un mod care poate naste invidii serioase. Acest nativ a trecut deja intr-o noua etapa a vietii, iar surprizele placute incep sa se vada de acum. Poate trai cateva crispari pe plan emotional in Casa Prieteniei, insa ele sunt menite sa faca lumina.

Orice ghiont primit este benefic in aceasta perioada cand Fecioara ajunge sa fie extrem de puternica. Varsatorul, pe de alta parte, isi va inscrie trairile sub umbrela hedonismului. Va fi una din zodiile ce le va ocupa mintea celor din jur deoarece ii va impresiona sau chiar soca prin felul in care va reusi sa isi traiasca placerile.

BALANTA PRIMESTE MULTE BUCURII DE LA CEI DRAGI

Balanta va fi cadorisita cu afectiune, atentie si multa vorba dulce. Prietenii si rudele vor fi alaturi de acest semn zodiacal intr-o perioada in care deznadejdea a pus stapanirea pe gandurile sale. Balanta primeste sprijin exact in momentul in care considera totul pierdut.

Citeste previziunile complete pe TeoTrandafir.com