Previziuni karmice 6-11 iunie 2017: Schimbările lovesc din toate părţile, ce zodii sunt vulberabile

Previziuni karmice 6-11 iunie 2017. Săptămâna este marcată de evenimente neașteptate. Multe zodii vor tăia răul de la rădăcină și vor începe o nouă viață.

06 iun. 2017, 06:40
Previziuni karmice 6-11 iunie 2017: Schimbările lovesc din toate părţile, ce zodii sunt vulberabile

Previziuni karmice 6-11 iunie 2017

ZODIILE DE APĂ

Racii vor deveni extrem de vulnerabili la schimbările neanunțate, schimbări care îi vor lovi din toate părțile.

Scorpionii vor fi logici, pragmatici, mai raționali ca niciodată. Vor fi pregătiți să riposteze cu opinii bine argumentate. Îi vor uimi pe cei din jur și pot avea câștig de cauză într-o situație stringentă de la locul de muncă.

Nativii zodiei Pești vor trăi momente confuze, vor deveni sensibili, irascibili, greu de abordat. E recomandat pentru acești nativi să nu iasă în mulțime dat fiind felul în care se prezintă situația lor emoțională.

Zodii care au cele mai grele karme. Au numai de suferit în viaţă

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii beneficiază de cea mai importantă schimbare în sectorul astrologic

Fecioarele pot ceda nervos în orice zi a săptămânii. Urmează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar pentru ele.

Capricornii au parte de protecție divină, iar din 10 iunie se vor remarca din toate punctele de vedere. Nu e exclus să guste din șampania celebrității.

ZODIILE DE AER

Gemenii trebuie să dea dovadă de bună credință mai mult ca oricând. Profesionalismul lor va fi pus la grea încercare în perioada următoare.

Balanțele trebuie să își schimbe întreaga conduită dacă doresc rezultate vizibile. Trebuie să conștientizeze că nu totul se obține bătând din palme.

Vărsătorii vor fi direct vizați de anumite schimbări financiare. Se vor trezi cu bani mai puțini în buzunar, iar asta îi va debusola.

Mai multe detalii, pe revista Teo