Previziuni karmice 7 -13 august 2017. 3 zodii vor avea TOTUL sau NIMIC

Previziuni karmice 7-13 august 2017. 3 zodii vor avea TOTUL sau NIMIC. Urmeaza o saptamana a oportunitatilor pentru trei semne zodiacale. Va fi o perioada a lui „Totul sau nimic” deoarece se vor schimba foarte multe lucruri la nivel profesional. Afla cum stai cu karma intre 7 si 13 august 2017!.

07 aug. 2017, 12:56
Previziuni karmice 7 -13 august 2017. 3 zodii vor avea TOTUL sau NIMIC

ZODIILE CARE S-AR PUTEA SA PIARDA TOT SAU SA CASTIGE EXTREM DE MULT:

Previziuni karmice. Nu, nu e vorba despre o incoerenta a astrelor aici, ci este vorba despre faptul ca lucrurile vor fi in degringolada totala pentru trei nativi. Unele dintre zodii vor avea de pierdut mult si de castigat. Cei care au multi bani acum, s-ar putea ca din neatentie sa ii piarda pe toti, iar cei care nu au isi maresc sansele de a-si creste buzunarele.

ZODIILE CARE POT AVEA TOTUL SAU POT PIERDE TOT

1. BERBEC – Saptamana iti va pune in fata o serie de oportunitati pe care cu greu le vei putea refuza. Unele dintre ele sunt pline de capcane, asa ca fii foarte atent la tot ce se intampla.

2. CAPRICORN – Cu banii vei avea o mare problema in perioada ce vine. Va trebuie sa economisesti niste sume serioase daca nu vrei sa pierzi totul din pura prostie.

3. VARSATOR – La tine problemele vor fi de natura emotionala. S-ar putea ca din cauza starii tale foarte proaste, a negativismului si a pesimismului sa pierzi increderea unui prieten drag.

Taurii vor avea o saptamana excelenta, iar asta se va vedea inca din prima zi. Toate eforturile acestui nativ vor fi rasplatite in special dupa data de 10 august. Cat despre Lei, acestia vor avea sufletul destul de zbuciumat din cauza neintelegerilor cu partenerul de viata.

Citeşte mai multe pe revista Teo