PREVIZIUNI KARMICE 7-13 MAI 2018: Se anunţă o săptămână specială, karme din trecut întunecă prezentul. PREVIZIUNI COMPLETE

Săptămâna cuprinsă între 7 și 13 mai 2018 va fi una extraordinară în special pentru zodiile de apă, de aer și de pământ.

07 mai 2018, 09:59
PREVIZIUNI KARMICE 7-13 MAI 2018: Se anunţă o săptămână specială, karme din trecut întunecă prezentul. PREVIZIUNI COMPLETE

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt ușor nedumeriți în legătură cu aspecte care țin de viața lor amoroasă. Vor lua o decizie în acest sens și ar putea fi una definitivă.

Scorpionii au o săptămână în care vor bifa multe reușite. Vor trece de toate obstacolele, de toate emoțiile și îi vor impresiona pe cei din jur cu calitățile lor ascunse.

Peștii trebuie să se reacomedeze cu situații care nu le fac plăcere. Karmic, revin niște aspecte întunecate ale trecutului peste care au trecut cu nepăsare.

ZODIILE DE AER

Pentru Balanțe, Gemeni și Vărsători, perioada următoare va fi una specială. Gemenii se îndrăgostesc, dar parcă le e teamă să înceapă o relație serioasă. Vor să mai copilărească puțin, deși omul pe care îl întâlnesc le poate oferi tot ceea ce le lipsește.

Vărsătorii trebuie să renunțe la orgoliul de copil și să se maturizeze. Balanțele au o săptămână benefică pe toate planurile. Sunt sub protecție divină toată luna, iar perioada lor de aur începe pe 8 mai.

ZODIILE DE FOC 

În cazul Berbecilor, trebuie să se aștepte la niște discuții aprinse cu un membru al familiei din cauza banilor.

Citeşte mai multe pe revista Teo