PREVIZIUNI KARMICE AUGUST 2018: Zodiile care au probleme uriaşe zilele următoare. Cine sunt răsfăţaţii începutului de lună

Previziuni karmice până pe 5 august. Prima săptămână din august vine cu o serie de experiențe de neuitat, mai ales pentru nativii de foc. Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la ceea ce le spun partenerilor de viață, pentru a evita conflictele în cuplu. Vărsătorii și Balanțele sunt sfătuite să aibă mai multă grijă la modul în care își dau banii pe lucruri de care nu au neapărat nevoie. 

01 aug. 2018, 10:38
PREVIZIUNI KARMICE AUGUST 2018: Zodiile care au probleme uriaşe zilele următoare. Cine sunt răsfăţaţii începutului de lună

ZODIILE DE FOC:

Leii și Săgetătorii își pot schimba locul de muncă sau chiar partenerul de viață și sunt mai pregătiți ca oricând să înceapă o viață nouă, fără să dea socoteală cuiva. Luna debutează pentru ei cu trăiri puternice, dar și cu experiențe greu de descris.

Berbecii pot lua decizii pe care le vor regreta mai târziu, așa că ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a lua o hotărâre importantă.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Fecioarele sunt curprinse de melancolie și de apăsare, iar acest sentiment le afectează viața profesională, dar și viața personală. O ieșire alături de cei dragi este recomandată pentru a depăși această stare.

Capricornii au succes la bani zilele acestea și reușesc să își cumpere lucrurile pe care și le doreau de mult timp. Partenerii de viață nu vor fi de acord cu faptul că petrec mai mult timp la muncă decât acasă și vor exista multe reproșuri zilele acestea pe această temă.

Taurii sunt răsfățații zodiacului zilele acestea și se anunță o perioadă excepțională pentru ei, mai ales în sfera săptămânală. Trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, iar la muncă lucrurile merg la fel de bine.

Citeşte mai multe pe revista Teo