Previziuni karmice ianuarie 2018: Începe cea mai greu perioadă dintre ultimii ani. Ce zodii au numai ghinion

Anul debutează cu provocări uriașe pentru zodiile de aer, adică Gemeni, Vărsători și Balanțe. Vor exista o serie de etape complicate mai ales din punct de vedere sentimental.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 05:46
Previziuni karmice ianuarie 2018:  Începe cea mai greu perioadă dintre ultimii ani. Ce zodii au numai ghinion

Se poate spune că pentru zodiile de aer începe cel mai greu an. Acești nativi sunt nevoiți să dea dovadă de mai multă maturitate, de mai multă perseverență, de seriozitate cât cuprinde.

Gemenii vor avea ocazia să recunoască o serie de adevăruri despre problemele lor emoționale și trebuie să o facă repede. Cu cât își vor expune sufletul mai rapid în fața unor specialiști sau în fața unor prieteni apropiați, cu atât riscul de a cădea în depresie la început de an va scădea.

Previziuni karmice 2018: Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză şi al iubirii

Balanțele și Vărsătorii intră în noul an ceva mai sărace. Au cheltuit foarte mult de sărbători, iar acum vor fi nevoite să strângă din dinți. Se vor stabiliza din punct de vedere financiar abia prin luna martie, aprilie cel mai târziu.

Zodiile de apă vor fi ceva mai liniștite, cu excepția Peștilor, care continuă să întoarcă problemele pe toate părțile și le dă tot cu minus.

Racii vor fi ceva mai rezervați, însă sunt puși pe tot felul de șiretlicuri. Și-au recuperat statutul pierdut în ultimele luni ale anului 2017 și asta le dă grai, le face să fie ceva mai vizibile. Din nefericire, de data aceasta nu le va ieși totul din prima.

Citeşte mai multe pe revista Teo