Previziuni karmice: O săptămână crucială în vietile tuturor nativilor! Jupiter curaţă tot!

Previziuni karmice 30 mai-5 iunie 2016. Planeta Jupiter continua sa isi exercite influenta asupra zodiilor, iar nativul cel mai incercat in perioada urmatoare va fi Fecioara. Destinul acestui semn de pamant se va schimba la 180 de grade: se vor incheia etape pentru a da deschide usa unor noi drumuri.

29 mai 2016, 06:06
Previziuni karmice: O săptămână crucială în vietile tuturor nativilor! Jupiter curaţă tot!
FECIOARA, TRANSFORMARI RADICALE SI NEASTEPTATE: JUPITER VINE CU SURPRIZE INCREDIBILE

Nativul Fecioara va avea o saptamana crancena din punct de vedere karmic. Se incheie un ciclu de 12 ani, iar Jupiter le marcheaza sufletul intr-un mod incredibil. Poate avea reactii hazardate deoarece se confrunta cu tot felul de situatii insolite mai ales intre 31 mai si 2 iunie.

Jupiter regleaza destinul Fecioarei dupa 12 ani in care a trebuit sa faca multe sacrificii. Va invata sa nu se mai puna pe locul doi si va pune la cale strategii foarte bune de comunicare pentru a se face inteleasa. Fecioara se va bucura de noi porti deschise si va inchide etape dificile din viata ei.

LEUL, SCORPIONUL SI CAPRICORNUL – SAPTAMANA DEBUSOLANTA

Leul va avea de suferit din cauza nesinceritatii sale. Viata ii va demonstra ca primeste exact ceea ce ofera. Daca vrea ca oamenii sa nu il mai minta va trebui sa inceapa chiar el sa fie mai deschis la toate capitolele. Scorpionul va trai si el sentimente negative, mai ales din data de 1 iunie incolo, iar Capricornul va avea doua zile crancene (31 mai si 1 iunie). Contradictiile interioare vor cuprinde acest nativ, iar nesiguranta sa va duce la hipersensibilitate.

TAURUL SI PESTELE REZOLVA PROBLEME CONTRACTUALE

Taurul va rezolva o serie de probleme ce tin de hartii, de birocratie. De asemenea, se poate implica intr-un proiect care are legatura cu sfera protectiei sociale. Pestele se va relaxa suficient incat sa isi limpezeasca gandurile si va castiga o etapa importanta in cariera. Va semna cateva contracte care pot aduce o caruta de bani, dar trebuie sa fie foarte atent la cheia in care citeste clauzele.

SAGETATORUL EVADEAZA

Cuvantul magic pentru Sagetator in saptamana care urmeaza este EVADARE. Va reusi sa priveasca toate probleme cu alti ochi. Schimbarea opticii este esentiala intr-o batalie care merita castigata pentru binele si linistea acestei zodii. Sagetatorul beneficiaza si el de prezenta lui Jupiter in Fecioara si regleaza cateva lucruri in destinul sau karmic.

Citeste continuarea pe revista Teo