Previziuni karmice pentru 12-18 octombrie 2015: Vărsătorii şi Leii se REDESCOPERĂ

PREVIZIUNI KARMICE. Urmeaza o saptamana plina de foc pentru toate semnele zodiacale. Luna ajunge la apogeu, iar Neptun isi cam face de cap. Descopera ce se intampla cu karma ta in urmatoarele 7 zile.

10 oct. 2015, 07:39
Previziuni karmice pentru 12-18 octombrie 2015: Vărsătorii şi Leii se REDESCOPERĂ

Previziuni karmice 12-18 octombrie 2015. Varsatorii si Leii se redescopera. Primesc oferte parca trase la xerox, insa fiecare isi pune in aplicare altfel planul.

Leul, de pilda, vrea sa fie mai activ, insa nu isi doreste ca munca sa ii fure prea mult timpul liber. De cealalata parte, Varsatorul va dori sa repare greseli din trecut pentru a fi mai bine integrat in viitoarele cercuri sociale.

Taurii isi insanatosesc karma in perioada urmatoare. Toate bolile la care au fost predispusi dispar cat ai zice peste. Si daca tot veni vorba de Pesti, acesti nativi vor fi zbuciumati din punct de vedere sentimental. Fostele experiente in amor si/sau sexuale revin ca un taifun in fata caruia nu stiu cum sa reactioneze.

Fecioarele vor avea o saptamana ceva mai putin impovarata, insa semnele de intrebare care nu le dau pace de ceva luni incoace vor ramane acolo.

Mai multe detalii, pe revista TEO