PREVIZIUNI KARMICE: Ai grijă la răutăţi în această săptămână. Cine sunt favorizaţii zilelor următoare

Previziuni karmice 11 – 17 decembrie 2017. Aceste zodii își vor primi pedeapsa pentru greșelile din trecut. În această săptămână veți simți răzbunarea karmei.

11 dec. 2017, 09:59
PREVIZIUNI KARMICE: Ai grijă la răutăţi în această săptămână. Cine sunt favorizaţii zilelor următoare

Previziuni karmice: Zodiile care vor primi răsplata pentru faptele lor

Nativii care sunt pe lista scurtă a karmei sunt Peștii, Taurii și Capricornii. Persoanele născute sub aceste semne zodiacale trebuie să-și ia revanșa în această săptămână.

În această săptămână nativii sunt sfătuiți să își schimbe comportamentele, să acționeze în așa fel încât să nu-i rănească pe cei din jur și să își termine sarcinile primite.

Previziunile pentru restul zodiilor:
ZODIILE DE FOC

Berbecii vor reuși să capete din nou încredere în forțele proprii și vor stabili o nouă serie de priorități. Tragand linie catre incheierea anului, descoperă că au gresit foarte mult si ca nu mai trebuie sa repete aceleasi erori ca și pana acum.

Săgetătorii și Leii vor realiza că cel mai important lucru pentru ei este familia. Au nevoie de ACEA intimitate, de acele clipe in care sa ii aibă alaturi pe cei dragi, sa povestească, sa stea la o cana de ceai ori o ceasca de cafea vorbind despre vrute si nevrute.

În plus, învățați să cheltuiți banii cu mai multă chibzuință, mai ales că vin multe facturi la ușă.

ZODIILE DE AER:
GEMENI – După faptă și răsplată! Ai grijă la răutăți în această săptămână, pentru că se vor întoarce împotriva ta. Nu acționa cu egoism și gândește-te și la cum pot și afectați cei din jurul tău.

BALANTA – Nu exagera cu cumpărăturile. Știm cu toții că luna decembrie este aglomerată, cu multe cheltuieli. Îi poți mulțumi pe toți, dar cu nu trebuie să exagerezi cu cadourile.

VARSATOR – Este timpul să realizezi că un simplu apel îi poate bucura pe cei cu care nu ai reușit să vorbești în ultima perioadă. Încearcă să găsești timp și pentru tine, să te odihnești și să te relaxezi.

Citeşte mai multe pe revista Teo