Prezentatoare TV de la noi, tăiată cu cuţitul pe faţă

Cristina Cioran a marturisit ca la varsta de cinci ani a trecut printr-un moment plin de durere. Vedeta a recunoscut ca a trait trauma vietii ei atunci cand a fost dusa de o bunica la un vraci care a taiat-o pe fata pentru a o scapa de hepatita.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 14:19

Cristina Cioran a povestit recent că, fiind bolnava de hepatita, frumoasa blonda a fost dusa de bunica ei la un vraci, care a taiat-o pe frunte, pentru a elimina sangele infectat. Cristina a fost socata si a ramas chiar cu sechele, scrie cancan.ro.

Mai mult, se pare ca vraciul a intrebat-o atunci daca vrea sa fie taiata sub limba, asa cum era obiceiul, insa, intr-un final a fost taiata la frunte. Vedeta isi aminteste cu groaza de momentele prin care a trecut.

În prezent, Cristina Cioran este liberă de contract, dar nu are resentimente fata de cei care, in vara acestui an, au decis inlocuirea ei si a colegei sale de platou.”Deciziile pe care le-au luat managerii televiziunii cu siguranta au fost unele potrivite. Imediat dupa aceasta decizie, normal ca au sunat telefoane, au fost date SMS-uri si cumva comentariile au fost in zona asta ca uite s-a crezut ca o sa iasa mai bine si uite ca nu a fost asa. Acum ce sa zic? Imi pare rau de emisiune, ca o iubeam foarte tare…”, a spus prezentatoarea TV.