Prietena lui Remus Cernea: „În semn de solidaritate cu „PSD-ista sexy”, nu ar fi rău ca femeile să pună un selfie cu un decolteu adânc

Ioana Stăniloiu, partenera lui Remus Cernea, a postat pe contul ei de Facebook o fotografie prin care îşi arată solidaritatea faţă de Corina Bogaci, candidata PSD. În imagine Ioana Stăniloiu îşi arată decolteul.

15 dec. 2016, 03:59
„În semn de solidaritate cu „PSD-ista sexy”, nu ar fi rău ca femeile să pună un selfie cu un decolteu adânc. :))“ a spus Ioana Stăniloiu. Ea şi-a motivat postarea ca un gest de solidaritate faţă de modul în care presa şi publicul aleg să vorbească despre candidata PSD Corina Bogaci.  
 
„Mi-aş dori să văd femei cu silicoane, extensii, unghii false, bărbaţi şi femei deopotrivă cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decât să văd prostia întruchipată a pudibonzilor care judecă un om în funcţie de înfăţisare şi aparenţe. Nenorocirea este că aceia care judecă în funcţie de aparenţe sunt de arătat cu degetul şi nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu şi atât. Nu avem alte informaţii despre caracterul ei, despre calitatea ei umană, despre potenţialul sau viziunea ei în politică. Dar cei care au atacat-o au făcut-o pe baza prejudecăţilor.” a spus Ioana Stăniloiu. 
 
„Pe langa sâni, zic unii, nu are studii superioare şi note bune la bac pentru a fi în parlament. O afirmaţie care arată cât de informat şi deştept este criticul.  A presupune că în democraţie există criterii meritocratice ca în tehnocraţie, arată ce ştie comentatorul respectiv despre democraţie.  Pentru cultura generală, singurul criteriu este să ai minim 23 de ani! 
De ce? Au existat laureaţi ai premiului Nobel care au susţinut uciderea unor minoritaţi şi de aceea nu contează diploma sau cum arăti fizic. Contează ce spui şi ce faci!” a continuat aceasta.
 
Ioana Stăniloiu a vorbit şi despre acuzaţia de nepotism care i s-a adus candidatei PSD. 
 
„Alta bună: nepotism. Nepotismul este atunci când familia te pune într-un post din administraţie. Dacă eşti cu toată familia pe liste şi lumea te votează, e problema cetaţenilor care votează astfel de candidaţi.  Pun pariu că mulţi care au votat PSD acum o critica dar, de fapt, ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o. Iar cei care nu au votat PSD nu au fost suficient de mulţi pentru a îndeparta riscul ca ţara să fie condusă de acest partid în următorii 4 ani.  Iar cei care nu au fost la vot ar face bine să tacă. Am ataşat o poză cu decolteu pentru a-mi arăta dispretul faţă de prejudecăţile oamenilor. Nu decolteul contează, ci cauzele pe care le susţii! P.S.: În acest text apăr un principiu şi nu o persoană.”