Prietenii Lorei rup tăcerea şi vorbesc despre căsnicia artistei: Ne spunea că ajunsese să se simtă ca o marfă

Lora a declarat ca mariajul ei nu functioneaza asa cum si-ar dori, pentru ca este mai mereu plecata de acasa, in concerte si la filmari. Prietenii ei spun că frumoasa artistă se simte singură şi tristă.

30 sept. 2014, 16:52

„Ruptura dintre ei s-a produs treptat si a inceput in urma cu mai bine de un an. La inceput, totul a fost ca pe roze. Erau amandoi de nedespartit. Se ajutau reciproc, se sprijineau si faceau cea mai tare echipa. Din acest motiv au reusit sa realizeze atat de multe intr-un timp atat de scurt.Ulterior, Dan a inceput sa se retraga. Vazuse ca treaba merge de la sine, ca Lora are concerte si emisiuni TV, iar bani veneau cu sau fara efortul sau. Asa ca s-a retras usor, usor, a inceput sa nu mai mearga cu Lora in concerte, in turnee prin tara, si-a facut gasca sa si cand ea il ruga sa o insoteasca spunea ca este ocupat. Muncea si el, dar avea zile in sir in care ar fi putut sa ii fie alaturi si fizic. Pe de alta parte, Lora ajunsese la limita. Marti si miercuri filmeaza pentru emisiunile TV, joi si vineri are concerte in cluburile din Bucuresti sau apropiere si in weekenduri merge in tara. Doar ziua de luni o avea pentru ea. Fara vacanta, fara oprire si fara pauza. Doar cu ochii pe agenda ca sa-si respecte contractele si angajamente ca o profesionista. Nu s-a plans, dar era ca un robot. Lora ne spunea doar ca ajunsese sa se simta ca o marfa, ca o persoana impachetata frumos si trimisa sa faca bani. Plina de sclipici la exterior si cu sufletul trist si singur pe dinauntru”, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana din anturajul Lorei.

Am vorbit cu o persoana foarte interesanta, care mi-a spus ca 2014 este anul in care se iau zarurile si se arunca din nou. Vor fi multe dezamagiri, mai ales pe plan sentimental, dar daca nu le vom percepe ca pe niste drame ci ca pe un plan maret al Universului pentru noi, vom fi rasplatiti cu si mai multa iubire. Accepta-ti destinul, oricat de greu si nedrept ti se pare acum. Nimic nu este intamplator!, a scris Lora luni pe Facebook.

Potrivit libertatea.ro, Lora s-a enervat destul de rău pe contul ei de socializare, în momentul în care unul dintre prietenii ei virtuali a sfătuit-o să nu divorţeze. Aceasta i-a lăsat de înţeles că este vorba despre viaţa şi mariajul ei şi ea este singura care va hotărî ce va face pe viitor.

„Dar trăieşti tu viaţa mea să ştii ce e mai bine pentru mine şi soţul meu?”, a scris Lora, iritată.