Martor CHEIE în cazul marinarului român dispărut în Marea Adriatică. Cine ar putea lămuri misterul

Adevărul despre misterioasa dispariţie a marinarului român în apele din apropiere de Sicilia ar putea fi aflat la exact două luni de la întâmplare. Un prieten de-al său, ultimul cu care a vorbit, poate şti secretul. Tânărul urmează să fie audiat. Marinarul de 29 de ani a dispărut atunci de pe un vas comercial.

29 mai 2015, 10:08
Martor CHEIE în cazul marinarului român dispărut în Marea Adriatică. Cine ar putea lămuri misterul

Un coleg şi prieten al lui Vlad Nicolescu, cel care a vorbit ultimul cu tânărul de 29 de ani, a ajuns de curând în România. El va depune mărturie în faţa procurorului de caz care speră că el va fi cheia rezolvării misterului din jurul dispariţiei marinarului. Ultima îmbarcare a lui Vlad a fost pe un vas care a plecat din nordul Italiei şi care urma să ajungă în Algeria. Mama lui a fost anunţată apoi însă că tânărul a dispărut.

Mama marinarului dispărut crede că tânărul a fost omorât de cineva din echipaj. Varianta sinuciderii este exclusă de apropiaţii tânărului care spun că el era un om puternic şi cerebral, lucru demostrat şi atunci când şi-a pierdut tatăl.

Citeşte şi Noi ipoteze în cazul marinarului român dispărut pe mare. Rudele şi prietenii exclud varianta sinuciderii

Anchetatorii vor audia toţi românii care au fost pe vas- comandatul şi alţi câţiva ofiţeri sau marinari, de îndată ce se vor întoarce în ţară. Pentru a desluşi misterul în cazul dispariţiei lui Vlad, autorităţile române au cerut sprijinul anchetatorilor din Italia, Malta şi Olanda.