Prima DECLARAŢIE a Andreei Mitu, după VICTORIA de la Roland Garros

Andreea Mitu s-a calificat în "optimile" turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Francesca Schiavone, scor 7-5, 6-4. Sportiva româncă nu conştientizează încă ce performanţă a realizat şi spune că nu poate explica victoria din meciul cu Schiavone.

30 mai 2015, 13:53
Prima DECLARAŢIE a Andreei Mitu, după VICTORIA de la Roland Garros

E o nebunie! Este prima data cand intru direct pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam si sunt deja in a doua saptamana de concurs! Am obtinut o victorie mare, sunt foarte fericita! Dar nu pot sa explic acest rezultat, nu stiu cum l-am atins„, a spus Andreea Mitu, potrivit ziare.com

După meci, Mitu, aflată la cea mai importantă performanță din carieră, a izbucnit în plâns.

VEZI ŞI Surpriză uriaşă: Andreea Mitu a eliminat o fostă câştigătoare la Roland Garros

Reprezentanta României o va avea ca adversară în turul următor pe câștigătoarea partidei dintre Kristina Mladenovic (Franța/nr.54 mondial) și Alison Van Uytvanck (Belgia/nr.88 WTA).

Andreea Mitu ocupa la începutul turneului de la Paris locul 99, însă performanţa ei de la Roland Garros o va ajuta să urce considerabil. Victoria cu Francesca Schiavone o va duce pînă pe un incredibil loc 66, cea mai bună clasare din cariera româncei în vîrstă de 23 de ani.

CITEŞTE ŞI ROLAND GARROS 2015: Victoria Andreei Mitu, în presa internaţională: „Ce surpriză!”