Prima declaraţie a fratelui criminalei de la metrou: Sărea la bătaie, era agresivă. Ne-a atacat şi pe noi

Magdalena Serban, criminala de la metrou, acumulase o ura puternica fata de toti cei din jurul ei. Rudele criminalei au vorbit despre ura acesteia faţă de femei, acumulată după presupuse abuzuri la care ar fi fost supusă. Fratele Magdalenei Şerban a vorbit, la Wowbiz, despre acuzaţia de viol pe care a făcut-o femeia în postările de pe Facebook.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 10:22
Prima declaraţie a fratelui criminalei de la metrou: Sărea la bătaie, era agresivă. Ne-a atacat şi pe noi

Femeia a fost dusă la Spitalul Penitenciar Jilava, asta după ce în celulă, celelalte deţinute au făcut scandal că nu vor să stea alături de ea. 

Fratele femeii care a ucis marţi o tânără în staţia de metrou Dristor 1 a mărturisit, pentru WOWbiz, ca sora lui este o persoană agresivă şi că a fost internată într-un spital de psihiatrie. 

Întrebat dacă este adevărată acuzaţia de viol, bărbat a răspuns: „Nu este adevărat. Spune (că am violat-o) la 5 ani, eu aveam 6. Despre ce vorbim?”

Bărbat a mai spus că „Nu stiu ce facea in Spania, ea a fost internata la un spital de psihiatrie”.

„Ne-a şi pe noi. Dădea cu pietre în mama. Sărea la bătaie, era agresivă, iar eu m-am pomenit cu telefoane cu înjurături şi ameninţări”, a spus Lucian Şerban, fratele Magdalenei Şerban.

Mesaje halucinante postate de criminala de la metrou pe Facebook: „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la…”

Femeia suspectată că a omorât o tânără pe care a împins-o pe linia de metrou în staţia Dristor 1 a postat pe pagina sa de Facebook mesaje halucinante.

Din ceea ce a scris pe reţelele de socializare, deducem că femeie suspectată că a omorât o tânără în staţia de metrou Dristor 1, lucra ca menajeră în Spania. Femeia îl acuză de fratele ei că l-a tăiat cu sabia pe tatăl lor şi că ar fi violat-o.

„Mă numesc Șerban Magdalena și sunt din Craiova.La 6 luni am făcut o operație care nu a reușit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformație la organul meu sexual.

La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Șerban Lucian și m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual,mi-a introdus degetele pe acolo și m-a jignit.

La vârsta de 10 ani,m-a spus la un vecin,apoi la altul.Eu am început să lucrez și să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu și dacă nu îi dam mă jignea.Șerban Lucian a intrat la servici în Armata Română-pericol pentru mine.

Șerban Lucian se purta agresiv verbal și fizic,l-a tăiat pe tata cu sabia,a fost o minciună referinţa lui la Armata Română,a furat carne când lucra la abator pentru că și vindea, se bătea cu colegi,este un bețiv.

Șerban Lucian s-a însurat cu o femeie răutăciosă Ramona care s-au aliat cu mama și mi-au făcut viața imposibilă pentru că a vorbit la lume despre defectul meu la sex și mi-au distrus viața socială.

Șerban Magdalena pleacă în Spania la o femeie Popescu Iuliana care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care vorbind cu Șerban Lucian au auzit de defectul meu la sex,m-au drogat și mi-au violat intimitatea și drepturile unei persoane. (…)

Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la Șerban Lucian care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE,iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Poliție,Interpol,Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, sunt mesaje postate de Magdalena Şerban, femeia suspectată că a ucis marţi o tânără în staţia de metro Dristor 1.

Despre abuz sexual a vorbit şi mama suspectei în cadrul audierilor. Potrivit click.ro, ea le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.