Prima Doamnă a Americii a dispărut. De 25 de zile nu a mai avut nicio apariţie publică

Absenţa îndelungată a Primei Doamne a Statelor Unite din viaţa publică stârneşte zvonuri care mai de care. După o intervenţie medicală "beningnă" la rinichi, "misterul" pare să se adâncească. 

04 iun. 2018, 20:44
Prima Doamnă a Americii a dispărut. De 25 de zile nu a mai avut nicio apariţie publică

Cu mai mult de două săptămâni în urmă, ea și soțul ei, Donald Trump, ea urma să prezideze o recepție,împreună cu soţul ei, luni după-amiază, în onoarea familiilor soldaților americani căzuți la datorie. 

O asemenea „eclipsă” din viaţa publică este „rară”, afirmă Katherine Jellison, istoric în cadrul Universităţii Ohio. Acest lucru este suficient pentru a alimenta zvonurileși glumele – care nu mai contenesc de la anunțul de duminică, potrivit căreia Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, nu și-ar putea însoți soțul la G7, în acest weekend, în Canada şi  nici nu ar putea fi prezentă la summit-ul istoric din Singapore cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, în data de 12 iunie.

Chiar și pentru o Primă Doamnă deosebit atentă la  independența sa, absenţa de la un astfel de eveniment ultra aşteptat, surprinde, comentează presa americană. Melania nu a apărut nici în weekend, la Camp David, lşa reşedinţa prezidenţială.  deja marcat de absența lui vizibilă la reședința prezidențială, unde se reuneşte cea mai mare parte a „clanului” Trump, scrie presa franceză.

Potrivitaltor zvonuri, Melania şi-ar fi făcut operaţii de chirurgie estetică, şi nu de rinichi. Sau, potrivit altor zvonuri, Prima Doamnă a SUA ar fi în New York sau, potrivit altor zvonuri, ar fi cu părinţii ei în Washington. Mai mult decât atât, se vorbeşte că ar colabora cu procurorul special care investighează dosarul rus …

Şi zvonurile numai contenesc, iar Melania se pare că asistă la toate acestea amuzându-se pe Twitter.

„Văd că mass-media face ore suplimentare și speculează unde sunt eu și ceea ce fac, sunt sigură că sunt aici la Casa Albă împreună cu familia mea, mă simt foarte bine și lucrez din greu pentru poporul american și pentru copii! „În rest, nimic”, a transmis Prima Doamnă a Americii pe reţelele de socializare.