Prima Doamnă a Americii spulberă speculaţiile privind căsnicia ei cu cel mai puternic om de pe Planetă: „Este dragoste adevărată”

Melania Trump în vârstă de 48 de ani şi Donald Trump, de 72 de ani sunt căsătoriţi din 2005. Pe seama cuplului au fost făcute multe speculaţii. Acum, o carte scrisă de Bob Woodward despre cuplul prezidenţial dezvăluie secretul: "Este dragoste sinceră".

14 sept. 2018, 19:12
Prima Doamnă a Americii spulberă speculaţiile privind căsnicia ei cu cel mai puternic om de pe Planetă: „Este dragoste adevărată”

Cartea „Fear”(Temeri) aruncă o nouă lumină asupra cuplului prezidenţial, Melania şi Donald Trump. Cuplul prezidenţial are un băiat de 12 ani, Barron care locuieşte cu părinţii lui la Casa Albă.

Donald şi Melania s-au cunoscut la o prezentare de modă urmată de o petrecere, la New York, în vremea când actuala Primă-Doamnă a Americii era fotomodel. Donald şi Melania s-au îndrăgostit unul de celălalt şi s-au căsătorit.

Au circulat adesea speculaţii potrivit cărora perechea prezidenţială nu ar fi fericită. S-a zvonit chiar şi că  Melania ar fi vrut să divorţeze de soţul ei.

Într-una dintre paginile cărţii, Woodward şi apropiaţi ai preşedintelui au povestit că el şi Melania manifestă unul faţă de celălalt o afecţiune sinceră. Dar ei acţionează independent.

„Iau însă masa împreună, îşi petrec timpul împreună, dar nu se amestecă unul în treburile celuilalt”, mai scrie autorul cărţii.  Melania are o grijă specială pentru fiul lor, Barron, în vârstă de 12 ani, care primeşte o atenţie deosebită din partea părinţilor săi, potrivit express.co.uk.

Citeşte şi Stormy Daniels, actriţa de filme porno care ar fi avut o aventură cu Donald Trump, îşi publică memoriile

Melania Trump este prima soţie de preşedinte american care vorbeşte mai multe limbi străine. În afară de limba maternă, Slovena, Melania vorbeşte curent Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Sârba – în total, şase limbi. Totodată, este şi prima soţie de preşedinte american a cărei primă limbă nu este Engleza.

După Jacqueline Kennedy, Melania este a doua soţie de preşedinte care este de religie Catolică. Ea s-a întâlnit cu Papa Francisc cu ocazia unor călătorii în străinătate, anul trecut, împreună cu soţul ei şi cu fiica vitregă, Ivanka.

Melania a fost un fotomodel de succes, pozând pentru reviste celebre ca Vanity Fair, Vogue, Harper’s Bazaar şi GQ.

Părinţii Melaniei sunt Amalija şi Viktor, iar cuplul trăieşte acum la Washington. Prima Doamnă a Americii  are şi o soră, Ines, care locuieşte la New York şi este artistă.