Prima Doamnă a Chinei s-a fotografiat cu un DIAVOL tasmanian

Preşedintele chinez, Xi Jinping, şi soţia sa, Peng Liyuan, au vizitat marţi în Australia trei pui de diavoli tasmanieni, au informat mass-media locale citate de EFE, potrivit Agerpres.

18 nov. 2014, 07:31
Prima Doamnă a Chinei s-a fotografiat cu un DIAVOL tasmanian

În cadrul unei scurte opriri în Tasmania, cel mai mic stat din Australia, preşedintele şi soţia sa i-au vizitat pe tripleţii Lulu, Bella şi Possum, trei exemplare din această specie de mamifer care este ameninţată de un cancer facial contagios.

Prima doamnă a Chinei a luat-o în braţe pe Lulu, care era învelită într-o pătură, şi a pozat pentru fotografi, potrivit agenţiei de ştiri AAP, citată de Agerpres.

Citeşte şi Secretele eleganţei primei doamne a Chinei

La sosirea în oraşul Hobart, Xi şi soţia lui au fost primiţi de un grup de copii cu care au conversat în mandarină, de preşedintele acestui stat, Will Hodgman, şi de guvernatorul acestei jurisdicţii, Alan Blow.

În cadrul dejunului de la Casa Guvernului din Tasmania, la care a participat şi premierul australian, Tony Abbott, Xi a evidenţiat relaţiile comerciale între Tasmania şi China, fluxul de studenţi internaţionali şi piaţa de turism, precum şi cooperarea în Antarctica.