Prima Doamnă a României, MOMENT EMOŢIONANT la şcoala în care predă. Elevii i-au pregătit o surpriză

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a avut parte de un moment extrem de emoţionant la şcoală. Elevii ei au întâmpinat-o cu aplauze şi flori şi i-au cântat imnul naţional. 

RomaniaTV.net
17 nov. 2014, 11:22
Prima Doamnă a României, MOMENT EMOŢIONANT la şcoala în care predă. Elevii i-au pregătit o surpriză

Soția lui Klaus Johannis a avut parte de momente emoţionante luni dimineaţa, în clasa unde predă engleză şi unde, de asemenea este dirigintă. Elevii din clasa a IX-a C au întâmpinat Prima Doamnă a României cu un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care „Klaus Johannis președinte”, „Santa Klaus is coming to Cotroceni” și „Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte”.

În momentul în care a intrat în sala de clasă, elevii s-au ridicat în picioare și au intonat imnul României. De asemenea, copiii au cântat cu tot sufletul melodia formației Queen, „We are the champions”.

„Cand esti bucuros vrei să împărtăşeşti bucuria cu cei dragi. Nu mă pot dezlipi de elevii mei. Mi-s foarte dragi, mai ales clasa asta. Colegii m-au întâmpinat cu mult drag si cu flori, cu sentimente bune si ii simt alaturi. Le sunt foarte recunoscatoare. Astea-s florile de la ei si au cantat „Desteapta-te, romane!”. Cu asta m-au intampinat. A fost foarte emotionanat!”, a spus Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României.

Luni dimineaţa, jurnaliştii România TV au surprins-o pe Prima Doamnă în timp ce pleca spre catedră, acolo unde este aşteaptă de elevii ei. Cu emoţie şi multă bucurie! Aşa a primit Prima Doamnă vestea că soţul ei, Klaus Iohannis, a reuşit să-i convingă pe români să-l trimită în fotoliul de preşedinte. Carmen Iohannis şi-a început ziua aşa cum obişnuia şi până acum: modestă, va sărbători victoria nu alături de soţul ei, ci alături de elevi pentru că a mers la şcoală, acolo unde este profesoară.

„Am primit vestea cu mare bucurie si multe emoţii”, a spus vizibil emoţionată Carmen Iohannis.

Întrebată dacă va cere transferul la Bucureşti, Prima Doamnă a mărturisit că nu a hătărât încă nimic.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. Klaus Iohannis este preşedintele României. Biroul Electoral Central a dat publicităţii date oficiale parţiale privind turul II al alegerilor prezidenţiale centralizate până la ora 7,00. Astfel, Klaus Iohannis a obţinut 54,66 % din voturi, în timp ce Victor Ponta are 45,33%. Următoarele date oficiale vor fi furnizate de BEC la ora 11.00.

REZULTATE ALEGERI 2014. Klaus Iohannis, câştigător şi în FIEFURI PSD. Vezi în ce judeţe s-a impus detaşat

REZULTATE ALEGERI 2014. Vezi judeţele CÂŞTIGATE de Victor Ponta. Surprize NEPLĂCUTE pentru PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit numărătorilor paralele ale partidelor, Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Numărătoare paralelă ACL

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, NUMĂRĂTOARE PARALELĂ PSD

De altfel, Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea şi chiar l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita.

VICTOR PONTA: NU DEMISIONEZ din funcţia de prim-ministru cât timp colegii nu îmi cer asta

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II. În cele cinci EXIT-POLL-URI difuzate de televiziuni, la ora 21.00, Victor Ponta era dat câştigător în două dintre ele, iar Klaus Iohannis în altele două, însă scorul era unul foarte strâns. Un sondaj i-a dat pe cei doi la egalitate.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. NUMĂRĂTOARE PARALELĂ ACL

EXIT POLL CSCI REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II. Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CSCI şi difuzat de România TV, la ora 21.00, la închiderea urnelor. Victor Ponta a obţinut 50,72% din voturi, iar Klaus Iohannis 49.28%.

EXIT POLL ARP TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Exit-poll-ul ARP realizat pentru Realitatea TV şi, conform rezultatelor prezentate la ora 21:00 (măsurători făcute până la ora 19.30), arată că Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află la egalitate, cu câte 50% din opţiunile de vot.

EXIT-POLL SOCIOPOL, REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Rezultatul este foarte strâns. Victor Ponta a obţinut 50,9%, iar Klaus Iohannis 49,1%, potrivit SOCIOPOL.

EXIT POLL IRES TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. IRES, în schimb, îl dă câştigător pe KLAUS IOHANNIS, cu 51%, faţ de VICTOR PONTA – 49%.

EXIT POLL CURS-AVANGARDE TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE, difuzat de TVR, la ora 21.00, la închiderea urnelor, Klaus Iohannis a obţinut 51,50%, iar Victor Ponta – 48,50%.

CITEŞTE ŞI Klaus Johannis: Dragi români, aţi fost nişte eroi astăzi! Voi avea emoţii până la verdictul CCR VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI.  18.281.625 de alegători au fost aşteptaţi la vot în cel de-al doilea tur pentru a alege unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni: candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin – Liberale (ACL), Klaus Iohannis

Victor Ponta a intrat în turul al doilea cu o diferenţă de 10 procente, după ce, în primul tur, a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi), în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 30,37% dintre alegători (2.881.406 voturi). 

CITEŞTE ŞI REZULTATE ALEGERI 2014. Prima reacţie a PSD după EXIT POLL-uri. Liviu Dragnea se teme de fraude la numărătoare

În turul final, va fi declarat ales preşedinte candidatul care a obţinut cel mai mare număr de voturi valabil exprimate. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI.  În ţară au fost organizate 18.550 secţii de vot, iar în Bucureşti 1.245. În sectorul 1 al Capitalei au fost organizate 162 de secţii, în sectorul 2 – 202, în sectorul 3 – 274, în sectorul 4 – 178, în sectorul 5 – 196, iar în sectorul 6 – 233 de secţii de votare.