PRIMA REACŢIE a Alinei Gorghiu, după ce numele său a apărut în dosarul lui Vlasov

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a reacţionat, pe Facebook, după ce numele său a apărut în dosarul lui Mihal Vlasov. Gorghiu spune că nu are nicio calitate în dosarul Registrului Comerțului, fiind doar martor.

15 iun. 2015, 13:53
PRIMA REACŢIE a Alinei Gorghiu, după ce numele său a apărut în dosarul lui Vlasov

„Informațiile apărute în presă din rechizitoriul DNA demonstrează că nu am nicio calitate în dosarul Registrului Comerțului, alta decât aceea de martor. Cu această ocazie, propaganda PSD rămâne fără una dintre direcțiile de manipulare și dezinformare. Nu am nicio legătură cu vreo faptă imputată cuiva din acest dosar, am dat lămuriri în calitate de martor, ca unul dintre inițiatorii unui proiect legislativ.

Sunt convinsă că insinuările vor continua însă. Pentru cei care se prefac că nu înțeleg, le explic, în avans, că, în orice sistem juridic, calitatea de martor nu are nimic incriminator, chiar dimpotrivă. Nu același lucru l-aș putea spune despre cei care sunt învinuiți pentru fapte de corupție, care refuză să dea declarații și pleacă în Turcia pentru a se opera.
Orice altă interpretare cu privire la implicarea numelui meu în acest dosar este de natură a-mi prejudicia imaginea și voi acționa, ca orice om de bună credință, în justiție„, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Numele mai multor parlamentari apar în dosarul lui Mihail Vlasov. Alina Gorghiu, audiată la DNA în februarie

Procurorii DNA au dispus, luni, trimiterea în judecată, în stare de libertate a lui Mihail Vlasov, avocat în cadrul Baroului Iași, la data faptelor președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.