Prima reacţie a iubitului Elenei Udrea: Tot ce ne dorim este ca micuţa noastră să nu fie ţinută departe de mama ei

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a mărturisit pe pagina sa de Facebook faptul că trece alături de Elena Udrea prin momente dificile. "Tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea", scrie Alexandrov.

RomaniaTV.net
05 oct. 2018, 16:49
Prima reacţie a iubitului Elenei Udrea: Tot ce ne dorim este ca micuţa noastră să nu fie ţinută departe de mama ei

UPDATE. Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a dezvăluit la România TV ce se întâmplă cu Elena Udrea şi fetiţa lor.

”Este foarte optimistă. Nu cred că va rămâne 60 de zile, are toate argumentele să revină acasă. Sper ca instanța să fie destul de înțelegătoare să o lase să vină acasă, sub formă de arest la domiciliu sau altă formă, ca să stea cu copilul. Eu nu vreau ca fetița să îi fie dusă în închisoare, nu cred că îi e bine. Fetița este bine, mănâncă, doarme. Mănâncă din laptele Elenei. Mă duc o dată pe zi și iau lapte de la ea. M-am văzut ieri, 10 minute cu ea, atât mi s-a permis. Nu e bine, pentru că e departe de fetița ei. Mă ocup eu și mama ei de fetiță. La două săptămâni se comportă ca un copil de două luni.

Nu știm când se judecă recursul la mandatul de arestare. În momentul în care am fost opriți de Interpol, ei nu aveau documentul care dovedea statutul provizoriu de refugiat. Polițiștii au acționat ca la carte, au fost foarte civilizați. Elena a plecat cu ei, la tribunalul din oraș, iar noi am mers acasă. Unul dintre agenții care ne-au oprit mi-au zis unde o duc pe Elena, mi-au lăsat numărul de telefon al șefului lor, iar eu m-am dus să iau lapte de la ea. Elena a vrut să își sune avocatul, dar agenții au zis că e mai bine să sun eu. Ea a fost dusă la tribunal, noi ne-am dus acasă. Elena mi-a zis să scot documentul de refugiat, era în torpedou, dar nu am mai avut timp, că au dus-o la tribunal.

Nu stă într-o zonă mai bună, ci stă cu mai multe, într-un spațiu comun. Ea e neliniștită pentru că e îngrijorată de starea fetiței. Ea mi-a spus că avocatul ei va face o cerere pentru a arăta documentul de refugiat provizoriu. Una dintre variante e să se întoarcă mai repede acasă, nu știu sub ce formă. I-am dus haine, tot ce i-a trebuit.”, a spus Adrian Alexandrov.

„Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei”, a scris iubitul Elenei Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: Adevărul despre viaţa Elenei Udrea în Costa Rica a ieşit la iveală. Udrea şi Bica foloseau doar cash şi se mutau zilnic

Fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICOT Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni – decizie împotriva căreia au făcut deja recurs, potrivit avocatului Veronel Rădulescu. Cele două sunt încarcerate la penitenciarul de femei El Buen Pastor din San Jose. Potrivit informațiilor obținute de cotidianul local Diario Extra, Elena Udrea și Alina Bica plăteau doar în bani lichizi, evitând astfel cardurile bancare. Banii, scriu jurnaliștii din Costa Rica, i-ar fi primit de la un „presupus compatriot”.