Prima reacţie a lui JUSTIN BIEBER, după ce a aflat că SELENA GOMEZ se iubeşte cu THE WEEKND: „Îl foloseşte pe post de…”

După ce recent s-a aflat că artista Selena Gomez ar fi început o nouă idilă, iar în viaţa sa ar fi apărut nimeni altul decât artistul The Weeknd, fostul iubit al acesteia a avut o primă reacţie despre cei doi.

19 ian. 2017, 09:31
Prima reacţie a lui JUSTIN BIEBER, după ce a aflat că SELENA GOMEZ se iubeşte cu THE WEEKND: „Îl foloseşte pe post de…”

Din câte se pare, potrivit TMZ, Justin Bieber e de părere că Selena Gomez nu face altceva decât să se folosească de renumele lui The Weekend, scrie cancan.ro. „Îl foloseşte pe post de promovare. Selena şi The Weeknd nu fac altceva decât să lucreze împreună”, a spus un apropiat al lui Bieber.

Citeşte şi O cântăreaţă celebră suferă de o boală cruntă. „Când am început chimioterapia…”

În plus, s-ar părea că Selena Gomez nu este la prima abordare de acest fel al relaţiilor, după ce a fost împreună cu Nick Jonas sau Zedd tot pentru a se ajuta pe partea muzicală, iar relaţiile amoroase, propriu-zise, nu au durat foarte mult.

De asemenea, cu doar câteva zile în urmă, Justin Bieber a fost întrebat de reporteri ce crede despre noua idilă a fostei sale mari iubiri. Chit că nu a scos niciun cuvânt, nici măcar nu a spus celebra frază „no comment”, artistul a lăsat de înţeles că e oarecum deranjat de alegerile Selenei.

Citeşte şi O VEDETA TV a recunoscut că a făcut SEX ÎN TREI. „Ea, un bărbat cunoscut la noi şi o altă femeie”

Mai mult decât atât, şi fosta iubită a lui The Weeknd, Bella Hadid e de aceeaşi părere ca Justin Bieber, mărturisind recent că Selena Gomez nu face altceva decât să fie o „oportunistă care îl foloseşte pe cântăreţ”.