Prima schimbare majoră în Guvernul Dăncilă după scandalul din PSD. „Anunţul, primit cu aplauze”

Acceptarea funcţiei de secretar general al Guvernului de către Toni Greblă a fost primită cu aplauze în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de vineri, fiind una unanimă, a declarat pentru AGERPRES secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu.

22 sept. 2018, 07:46
Prima schimbare majoră în Guvernul Dăncilă după scandalul din PSD. „Anunţul, primit cu aplauze”

Potrivit acestuia, nominalizarea lui Toni Greblă reprezintă o recunoaştere pentru cariera lui şi totodată o reparaţie pentru „mizeriile suferite” de acesta „din partea unui sistem odios”.

„Toni Greblă este o nominalizare excepţională pentru funcţia de secretar general al Guvenului. Este o recunoaştere pentru toată cariera lui, pentru experienţă, pentru expertiză şi nu în ultimul rând o reparaţie pentru toate mizeriile şi umilinţele la care a fost supus de un sistem absolut odios pe care noi îl denumim ‘statul paralel’. Cazul domnului Toni Greblă, judecător la CCR, privind traficul de struţi este penibil şi grotesc şi a făcut înconjurul planetei. Cred că nu a fost ziar, televiziune din lume să nu vorbească despre România – ţară europeană în care oameni de acest calibru sunt scoşi din funcţie pentru nişte dosare de un sinistru total. În momentul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat în CExN că Toni Greblă a acceptat funcţia, pur şi simplu s-a aplaudat din suflet. A fost o decizie unanimă de acceptare şi în acelaşi timp o încântare pentru toţi membrii Comitetului Executiv”, a precizat Codrin Ştefănescu.

Fostul judecător CCR Toni Greblă ar putea deveni secretar general al Guvernului, el fiind propus pentru această funcţie în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de către preşedintele partidului, Liviu Dragnea. În prezent, funcţia este deţinută de Andreea Lambru.