Prima zăpadă în Bucureşti. Ninsoarea nu a creat probleme în trafic VIDEO

Iarna a ajuns şi în Bucureşti. În Capitală a nins de duminică seară, până luni dimineaţă, însă zăpada nu a creat probleme în trafic. S-a circulat destul de bine, pentru că utilajele de deszăpezire au acţionat toată noaptea pe principalele artere.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 06:10
Prima zăpadă în Bucureşti. Ninsoarea nu a creat probleme în trafic VIDEO

Bucureştenii au avut parte, duminică seară, de prima ninsoare, însă aproape invariabil gândurile s-au îndreptat la haosul pe care îl generează de obicei căderile de zăpadă în Capitală. Ninsoarea a fost însă una uşoară, stratul de zăpadă nefiind unul foarte gros.

Zeci de utiliaje au acţionat în noaptea de duminică spre luni pe străzile Capitalei. Numai în sectorul 4 au fost trimise în teren 28 de utilaje care au deszăpezit şi au aplicat un tratament, pentru ca partea carosabilă să nu îngheţe.

Autorităţile spun că sunt pregătite de iarnă. „Dacă se va intensifica zilele următoare, suntem pregătiţi cu până la 80 de utilaje”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Capitala se află până miercuri, la ora 12.00, sub COD GALBEN de ninsoare şi viscol. Temperatura maximă nu va depăşi 2 grade la amiază. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE