Primar din România, AGRESAT de protestatari. SCANDAL cu jandarmii VIDEO

Primarul din Drobeta-Turnu Severin a fost la un pas să fie linşat de angajaţii Regiei de Activităţi Nucleare. În jur de 150 de oameni, care au protestat în ultimele zile, s-au adunat să boicoteze inaugurarea cetăţii medievale. Ei au tăbărât pe edil şi l-au împins când a ajuns la eveniment. Oamenii au încercat chiar să forţeze cordonul de jandarmi.

26 sept. 2015, 17:51
Primar din România, AGRESAT de protestatari. SCANDAL cu jandarmii VIDEO

Primarul Constantin Gherghe a fost întâmpinat cu huiduieli de angajaţii de la Regia de Activităţi Nucleare. Jandarmii au fost nevoiţi să formeze un cordon de protecţie ca să îl scoată pe edil teafăr din mijlocul celor aproape 150 de protestatari.

Protestele se ţin lanţ la Drobeta-Turnu Severin. Angajaţii regiei de activităţi nucleare sunt disperaţi că în doar câteva zile intră în şomaj şi nu şi-au primit salariile de cinci luni.

Acum, protestatarii au încercat să boicoteze inaugurarea cetăţii medievale Severin, care a fost reabilitată recent. Ieri ei au blocat timp de două ore un drum naţional. Jandarmii au fost nevoiţi să intervină în forţă. Trei oameni s-au prăbuşit în stradă, iar o femeie a fost luată de ambulanţă fiindcă a făcut un atac de panică.