Primar reţinut pentru incendierea a două ferme

Un primar din Vrancea a fost săltat de poliţişti,  fiind acuzat că ar avea legătură cu incendierea a două ferme. Se pare că ar fi vorba de un conflict politic.

09 mai 2018, 15:47
Primar reţinut pentru incendierea a două ferme

Potrivit unor surse, primarul Nistor Bratosin a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind dus cu duba de la parchet la arestul poliției. Edilul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În decembrie anul trecut, la interval de aproximativ două săptămâni, două microferme din Urechești au ars, fiind distruse gospodăriile și zeci de animale murind în incendii. Atunci, în ambele cazuri, pompierii au stabilit drept cauză „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”.

Potrivit Monitorul de Vrancea, cei doi proprietari ai microfermelor sunt prieteni și colegi de partid la PSD. Ei bănuiau că incendiul ar fi fost pus de aceeași persoană, care i-ar fi amenințat și-n alte rânduri că le va da foc, la mijloc fiind vorba de un conflict politic, spun ei, şi de dorinţa de răzbunare.