Primăria Capitalei, primele măsuri în urma AVERTIZĂRII METEO. Pregătiri pentru zăpadă şi polei

Primăria Capitalei a pregătit 328 de utilaje pentru a interveni, duminică noaptea, după ce meteorologii au anunțat că va ninge în Bucureşti.

18 nov. 2018, 19:57
Primăria Capitalei, primele măsuri în urma AVERTIZĂRII METEO. Pregătiri pentru zăpadă şi polei

Operatorii de salubritate vor acţiona în mai multe zone ale Capitalei şi vor aplica material derapant pe tot parcursul nopții.

Iarnă în România: vânt, lapoviţă, ninsori şi temperaturi resimţite de MINUS 20 de grade Celsius. Cum va fi săptămâna viitoare

„Având în vedere avertizarea primită de la Administrația Națională de Meteorologie care anunță precipitații sub formă de ninsoare în Capitală, Primarul General, Gabriela Firea, a solicitat operatorilor de salubritate ca, pe tot parcursul nopții, să aplice tratamente cu material antiderapant în pante rampe, poduri și pasaje, dar și în zona școlilor, spitalelor și a altor instituții de interes public, astfel încât mâine dimineață traficul rutier și cel pietonal să nu fie afectate. Operatorii trebuie, de asemenea, să plaseze utilaje de deszăpezire în puncte fixe, în toate sectoarele Capitalei, astfel încât să se poată interveni cât mai rapid, în cazul în care condițiile meteo o vor impune”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Conform raportărilor, în toate cele șase sectoare sunt pregătite de intervenție 328 de utilaje, parte dintre aceste utilaje urmând a fi poziționate, începând cu ora 21:00.