Primăria Sectorului 1 a vrut să premieze absolvenţii de nota 10, dar au venit părinţii lor, deoarece copiii au plecat din ţară

Publicat: Miercuri, 14 Noiembrie 2018 19:10 // Actualizat: Miercuri, 14 Noiembrie 2018 19:10 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Sectorului 1 a premiat, miercuri, elevii care au obţinut 10 la Evaluarea Naţională şi la BAC, respectiv rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, nu a avut pe cine să premieze din rândul absolvenţilor de liceu, deoarece tinerii nu mai sunt în ţară, au plecat la studii în străinătate. În locul lor au venit părinţii să ridice premiile. Informaţia a apărut în spaţiul public în urma unei postări pe Facebook. 

Foto: facebook.com / Mihaela Apetrei

"Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, va premia miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, elevii care au obţinut rezultate deosebite la Examenul Naţional de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională (sesiunea iunie-iulie 2018) şi la olimpiadele internaţionale. În cadrul ceremoniei, care va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9, 22 de elevi vor primi recunoaşterea meritelor şi muncii depuse în cursul anului şcolar. Astfel, edilul Dan Tudorache îi va premia pe elevii din unităţile de învăţământ din Sectorul 1 care au obţinut nota maximă la Examenul de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională, precum şi pe cei care au fost medaliaţi la olimpiadele internaţionale", anunţa, marţi dimineaţă, Primăria Sectorului 1.

Însă la ceremonie nu a venit niciun tânăr absolvent de liceu, pentru că toţi sunt plecaţi din ţară, iar premiile au fost ridicate de părinţi în locul copiilor.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
absolventi bac nota 10 Primăria Sectorului 1
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
13 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H