Primarii sectoarelor 1 şi 3, vacanţă exotică alături de un milionar abonat la bani publici. Dezvăluiri ce pot declanşa un scandal uriaş

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, şi primarul sectorului 1, Dan Tudorache, se află de câteva zile într-o vacanţă exotică. Potrivit cancan.ro, aceştia sunt însoţiţi de un afacerist milionar şi soţia acestuia.

24 feb. 2017, 08:18

Robert Negoiţă a plecat în vacanţă în Peru întoţit de Andreea Mirică, iubita sa cu 20 de ani mai tânără. Pe adresa de mail [email protected] a fost trimisă o „anonimă” în care se dezvăluie că aceştia sunt însoţiţi de un cunoscut om de afaceri, milionar, şi nevasta acestuia.

Firmele familiei sunt abonate la banii publici, iar „anonima” sugerează că milionarul ar fi plătit şi vacanţa cuplului Negoiţă.

Potrivit cancan.ro, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, este şi el cu grupul, alături de frumoasa Adina, soţia mai tânără. Aceştia au plecat spre America de Sud joi, 16 februarie. Este cea de-a doua vacanţă pe care şi-a luat-o Tudorache anul acesta, după cea de trei săptămâni, de la Dubai.

Poza postată de Andreea Mirică din Peru, de la Machu Pichu: