Primarul Aradului a lansat cartea intitulată „Societatea vie. Proiect România 2020”

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, lider al PDL Arad, şi-a lansat, joi, la Fabrica de Tramvaie din Bucureşti, programul şi cartea "Societatea vie. Proiect România 2020", în care propune un alt stat, al celor care resping risipa şi statutul de asistaţi, precizând că va merge cu proiectul prin ţară, scrie MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 19:06
Primarul Aradului a lansat cartea intitulată „Societatea vie. Proiect România 2020”

„Acest proiect pentru România este o dorintă a tuturor românilor să avem un lucru al nostru, adică suntem mândri de faptul că suntem români”, a explicat Falcă, neprecizând dacă doreşte ca PDL să îl implementeze.

Lansarea a avut loc în prezenţa parlamentarilor PDL, a ministrului de Interne, Traian Igaş, cărora le-a fost prezentat un filmuleţ în care Gheorghe Falcă spune că „societatea vie” este a celor care refuză risipa şi statutul de asistaţi.

Filmul îl arată pe Gheorghe Falcă afirmând că este necesară reforma statului şi că trei sferturi din resursele statului se duc pe pensii şi salarii şi nu pe investiţii, că administraţia publică este birocratică, iar în sănătate s-au facut 11 milioane de operaţii într-un an.