Primarul din Ineu vrea să asfalteze străzile în funcţie de prezenţa la vot

Primarul oraşului arădean Ineu, Călin Abrudan (PNL), a transmis o scrisoare locuitorilor prin care le propune o "provocare", spunând că, în funcţie de procentul de participare pe fiecare stradă la referendum şi la votul din toamnă, va exista un grafic cu străzile unde va începe asfaltarea.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 15:55
Primarul din Ineu vrea să asfalteze străzile în funcţie de prezenţa la vot

Scrisoarea a fost trimisă locuitorilor din Ineu în ultimele zile, inclusiv în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind pusă în cutiile poştale. În document, primarul Călin Abrudan (PNL) îi îndeamnă pe localnici să meargă la vot, enumerând o serie de „motive”, respectiv reproşuri la adresa lui Traian Băsescu.

În a doua parte a textului, edilul le mulţumeşte locuitorilor pentru votul dat la alegerile din iunie, în urma cărora a câştigat primul mandat de primar.

În cele din urmă, primarul Călin Abrudan le propune oamenilor o „provocare”.

„Vă propun o provocare: în funcţie de procentul de participare la vot pe fiecare stradă din Ineu, la votul de la referendum şi la votul din toamnă, vom avea împreună un grafic cu străzile unde vom începe asfaltarea”, se arată în scrisoare, care se încheie cu „promisiunea” că „Ineul va fi ajutat de guvernul USL, începând de duminică, când noi toţi vom scăpa de Băsescu”.

Primarul a declarat pentru Mediafax că îşi asumă scrisoarea.

„M-am gândit să premiez spiritul civic. Eu am promis în campania electorală că voi asfalta două străzi pe an, iar asta vreau să fac de anul viitor. În funcţie de participarea localnicilor la vot, vom face graficul de asfaltare şi de introducere a canalizării”, a spus edilul.