Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, audiat la DNA

Primarul din Timişoara, liberalul Nicolae Robu, a fost citat, miercuri dimineaţă, la DNA Timişoara, potrivit România TV.

04 mai 2016, 09:07
Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, audiat la DNA

Primarul Nicolae Robu a declarat, miercuri, că a fost citat de procurorii DNA ca să ofere informaţii într-un dosar privind un contract mai vechi al Primăriei cu un operator de telefonie mobilă.

Am fost citat ca martor. In 2013 s-a facut un contract cu Vodafone, domnul Stoia (Traian Stoia, fost viceprimar – n.r.) s-a ocupat. Expirase contractul vechi si s-a facut unul nou, a fost o reducere considerabila, intr-adevar. A fost depusa o plangere la DNA si e normal ca procurorii sa se ocupe de caz”, a declarat Nicolae Robu.

In 2013, fost viceprimar Traian Stoia a renegociat contractul cu operatorul de telefonie mobila care furniza serviciile pentru angajatii Primariei Timisoara si pentru care se plateau peste 5.000 de euro lunar.

Nicolae Robu, actualul primar al municipiului Timişoara, candidează pentru un nou mandat, în cursă fiind înscrişi alţi 10 candidaţi validaţi de Biroul Electoral Timiş