Primarul-spion de Iaşi, Gheorghe Nichita, a avut mai multe AMANTE

Primarul Iaşului Gheorghe Nichita ar mai fi avut şi alte amante până când a cunoscut-o pe Adina Samson. De altfel, soţia lui Nichita a divorţat de el după 30 de ani de căsnicie chiar din cauza acestor aventuri. Fosta soţie a edilului a vorbit in presă şi despre conturile ascunse ale primarului.

03 mai 2015, 08:34
Primarul-spion de Iaşi, Gheorghe Nichita, a avut mai multe AMANTE

Presa locală scrie că Gheorghe Nichita s-a iubit mai întâi cu fiica unui doctor celebru din Iaşi, dar şi cu o angajată de la regia de apă, ajunsă după puţin timp patroana unui salon de înfrumuseţare. Apoi s-a cuplat cu cea care în 2011 era secretarul interimar al municipiului, o tânără măritată, pe nume Denisa Ionaşcu.

Citeşte şi: Avocatul lui Gheorghe Nichita: Edilul nu poate fi arestat pentru că a avut o slăbiciune pentru o femeie

Bună Ziua Iaşi scrie că în martie 2011, primarul i-a pregătit tinerei un cadou: funcţia de secretar şef al Iaşului.

Sătulă de escapadele soţului, Florentina Nichita a decis să divorţeze. Aşa a ajuns să povestească presei despre aventura primarului cu subalterna sa.

„Am început să-i bănuiesc înca din 2004. Mi s-a părut mie ceva nepotrivit. Asta până într-o zi, când o prietena mi-a spus că i-a văzut la motel (…) pe la 12 noaptea. Şi mergeau la braţ. Într-o seară a venit cu camaşa murdară de ruj. Nici măcar nu avea bunul simţ să facă un duş. Mirosea a sex„, povestea Florentina Nichita pentru BZI în 2011.

Mai mult, femeia susţine că Gheorghe Nichita şi-a dus amanta în Dorohoi, oraşul lui natal, să o prezinte unor rude.
Fugărită de presă, Denisa Ionaşcu a fost nevoită să recunoască aventura cu primarul. Tânăra ar fi spus că s-a întâmplat doar o dată şi „că oricum nu i-a plăcut”.

Citeşte şi: ACUZAŢII ULUITOARE. Trădat de iubită, Gheorghe Nichita plănuia să aducă un ASASIN de la Londra

Nervoasă că soţul şi-a bătut joc de cei 30 de ani de căsnicie, Florentina Nichita a povestit presei şi despre conturile ascunse ale primarului, în care s-ar afla 20 de milioane de euro. Presa locală scrie că banii ar proveni din şpăgile cerute pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţie. De altfel, procurorii DNA au intrat deja pe fir pentru a efectua cercetări.