Primarul Timişoarei vrea să mute cluburile într-un cartier special. „Într-un oraş auzi clopotele catedralei”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se remarcă din nou cu o initiativa administrativa inedita.

31 aug. 2016, 09:39
Primarul Timişoarei vrea să mute cluburile într-un cartier special. „Într-un oraş auzi clopotele catedralei”

Primarul Timisoarei, Nicoale Robu sustine ca locuitorii orasului sunt deranjati de zgomotul de la cluburile de noapte, astfel ca ar vrea ca acestea sa fie mutate intr-un cartier special, scrie Tion.ro.

„Trebuie sesizata politia, se fac masuratori cu aparatura omologata, se dau amenzi, altceva nu putem sa facem acolo. Un anumit deranj in oras inevitabil exista. Chiar stateam de vorba cu cineva nu demult. Vom cauta o locatie unde sa dezvoltam cluburile orasului, una unde sa nu mai fie perturbati cetatenii. N-o avem inca, dar avem niste idei in analiza. Atunci vom asigura mijloace de transport in comun care sa-i duca pe cei care sunt amatori de cluburi, sa-i aduca inapoi in oras, le asiguram toate conditiile, dar vrem ca ei sa se poata simti bine fara ca altii sa se simta rau in urma distractiei lor”, a declarat Nicolae Robu.

„Nu vreau sa scot cluburile din oras, ci as vrea sa gasesc o locatie unde sa nu existe locuinte in proximitate si unde sa se dezvolte un fel de orasel de noapte al Timisoarei, cu cluburi, baruri, restaurante etc.”, a spus Robu.

Edilul a mai vorbit si in trecut despre acest subiect. „Acum inteleg ca e mult deranj de la multe cluburi, dar nici nu putem sa avem pretentia ca un oras plin de viata ca Timisoara sa aiba iz de spatiu monastiresc. Nu merge asta. Intr-un oras auzi clopotele catedralei, ale altor biserici, auzi inevitabil zgomotul masinilor si in weekend, cel putin, e greu sa facem sa nu se auda si zgomot de la cluburi, muzica de la cluburi. Dar trebuie sa cautam solutii de mai bine, si asta facem”.