Primele câştiguri ale săptămânii vin cu biletul www.pariuri1x2.ro: Ai aici propunerea zilei!

Profit exceptional! Redactia www.pariuri1x2.ro v-a oferit 10 BILETE CASTIGATOARE in luna APRILIE si am mers la casierie de 30 ori in ultimele 46 de zile! Aici ai propunerile pentru biletul zilei de astazi!

17 apr. 2017, 08:16
Primele câştiguri ale săptămânii vin cu biletul www.pariuri1x2.ro: Ai aici propunerea zilei!

BILETUL ZILEI

E o zi cu foarte mult fotbal si o sansa in plus pentru noi de a va propune inca un bilet ”verde”. Pariem pe doua ligi spectaculoase, in varianta clasica noua, peste 1.5 goluri.
Incepand cu ora 17:00 ne vom concentra asupra intalnirii din National League, Anglia, in care Aldershot va lupta direct cu Dover pentru ultimul loc de playoff. Spre seara ne mutam in Norvegia. Elitserien a inceput in forta, cu multe partide ce au consemnat la final pe tabela 3 sau multe goluri. Noi asteptam macar doua in Odd – Tromso si Aalesund – Lillestrom.

______________________________________________________________________________________________________

CITESTE SI:

Pregatim “careul de asi” al Ligii Campionilor »  AI AICI AVANCRONICILE si PONTURILE manselor retur ale sferturilor de finala UEFA Champions League!

________________________________________________________________________________

BILETUL ZILEI

 Odd – Tromso, peste 1.5 goluri, cota 1.26
Aalesund – Lillestrom, peste 1.5 goluri, cota 1.23
Aldershot – Dover, peste 1.5 goluri, cota 1.29

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.