Primele DECLARAŢII ale Andreei Marin în SCANDALUL BĂTĂILOR

Ştefan Bănică a fost acuzat de Sabin Ivanof, un fost partener de afaceri şi soţul Simonei Pătruleasa, că a bătut-o pe Andreea Marin în repetate rânduri. "Zâna" nu a confirmat informaţia, dar nici nu a negat că ar fi fost lovită de fostul soţ.

21 mai 2014, 09:48
Primele DECLARAŢII ale Andreei Marin în SCANDALUL BĂTĂILOR

Conflictul dintre Bănică şi Ivanof a pornit de la un bloc de locuinţe construit de Ivanof pe terenul cumpărat prin credit de cântăreţ. În scandal a fost implicat şi numele Andreei Marin, despre care soţul Simonei Pătruleasa a spus că era şantajată de Ştefan şi chiar bătută.

M-a sunat tata, bietul de el, foarte ingrijorat sa ma intrebe daca eu i-am ascuns asa ceva.(…) Ce faci in cazul in care copilul de numai sase ani este admonestat de alti copii, care la randul lor aud tot felul de lucruri in familie si vine si te intreaba: ‘Deci de-asta v-ati despartit voi?’. Cum sa ii explici copilului astfel de lucruri„, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Simona Gherghe a întrebat-o dacă a fost sau nu lovită, însă Andreea Marin a evitat răspunsul.

Eu nu voi dezvalui niciodata detalii din vreo relatie de-a mea. Mi-am rezolvat problemele in mod civilizat. Nu voi intra intr-un cerc vicios, nu este pentru oameni ca mine„, a raspuns fosta soţie a lui Bănică.