Medicul estetician Marek Vâlcu: Oanei Zăvoranu i-a băgat cineva nişte prostii în cap

Oana Zăvoranu a ajuns, joi, pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce l-ar fi şantajat pe medicul Marek Vâlcu, cel care i-a făcut mai multe operaţii estetice. La sosirea poliţiştilor, vedeta avea asupra ei 10.000 de euro, bani luaţi drept mită de la estetician. Doctorul a declarat că nu înţelege comportamentul Oanei, cu care a avut o relaţie de prietenie timp de 13 ani, şi bănuieşte că "cineva i-a băgat nişte prostii în cap" şi a întors-o împotriva lui.

23 mai 2014, 09:37
Medicul estetician Marek Vâlcu: Oanei Zăvoranu i-a băgat cineva nişte prostii în cap

Nu spune nimeni în decursul acestei anchete pentru ce sunt aceşti bani (n.r.- 10.000 de euro, bani luaţi de Oana Zăvoranu drept mită de la medicul Marek Vâlcu). Oana Zăvoranu a avut nişte operaţii estetice de-a lungul timpului. Am avut o relaţie foarte bună cu ea timp de 13 ani. Nu am avut niciun fel de problemă, niciun fel de scandal, până la ultima operaţie pe care a făcut-o în altă parte, iar de la acea operaţie ea s-a schimbat la 180 de grade şi cerea să i se dea nu ştiu ce, dar nu este relaţionat cu niciun fel de operaţie. Oanei Zăvoranu i-a băgat cineva nişte prostii în cap şi aceste prostii s-au materializat într-o sumă de bani„, a declarat la România TV chirurgul estetician Marek Vâlcu.

Oana Zăvoranu susţine, prin avocatul ei, că a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite, făcute de medicul Marek Vâlcu.

Parchetul are altă variantă, astfel că Oana este cercetată pentru şantaj sub control judiciar.

În replică, medicul estetician a mai precizat că sânii cu care Oana Zăvoranu a apărut în Playboy în luna martie 2011, şi pe care toată lumea i-a lăudat, au fost puşi de el, deci nu se pune problema de vreo operaţie nereuşită. „Sânii mei apar în revista Playboy din martie 2011„, a completat medicul.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, flagrantul a fost efectuat cu asistenţa unui procuror joi după-amiază după ce esteticianul a apelat la anchetatori şi a povestit că Oana Zăvoranu l-a ameninţat că va merge la televiziuni şi va declara că medicul face parte din gruparea acuzată de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

CITEŞTE ŞI: OANA ZĂVORANU, primul mesaj pe Facebook după ce a fost audiată cinci ore de poliţie