Primele declaraţii ale milionarului turc care a târăt pe capotă un poliţist: „Nu-mi amintesc nimic”

Milionarul turc care a lovit cu autoturismul un poliţist şi l-a purtat pe capota mai bine de 300 de metri a făcut primele declaraţii privind accidentul, când a fost prezent în sala de judecată a Tribunalului Bucureşti.

04 aug. 2015, 13:54
Primele declaraţii ale milionarului turc care a târăt pe capotă un poliţist: „Nu-mi amintesc nimic”

Nu ştiu, nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Dacă eu l-am lovit pe poliţist, îmi pare rău„, a declarat, în sala de judecată, afaceristul turc, potrivit România TV.

Abdullah Atas a fost transferat, luni seară, la spitalul Penitenciarului Rahova, după ce Tribunalul Bucureşti a emis un mandatul de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul turc avea o alcoolemie de 1,65 grame de alcool pur în sânge la două ore de la producerea accidentului. La a doua masuratoare, la trei ore dupa accident, acesta ajunsese la o alcoolemie de 1,35 grame de alcool pur in sange.

Citeşte şi Cum a fost lovit poliţistul de milionarul turc PRIMELE IMAGINI VIDEO

Poliţistul Gheorghe Ionescu, rănit de şoferul turc, se află în continuare internat la Terapia Intensivă în stare deosebit de gravă.

Gheorghe Ionescu, la un filtru al poliţiei rutiere, i-a strigat omului de afaceri turc să oprească, dar acesta a accelerat, forţându-l pe poliţist să se prindă cu mâinile de capotă, în caz contrar ar fi fost prins sub maşină. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea.