Primele declaraţii ale tatălui vitreg al Denisei Răducu! Bărbatul a dezvăluit cum se simte acum artista

Marian Dovleac, actualul soţ al mamei Denisei Răducu, a vorbit despre starea de sănătate a artistei. Tatăl vitreg al cântăreţei a dezvăluit cum se mai simte aceasta şi ce schimbări au avut loc în ultima lună.

22 iun. 2017, 09:22
Primele declaraţii ale tatălui vitreg al Denisei Răducu! Bărbatul a dezvăluit cum se simte acum artista

Marian Dovleac, tatăl vitreg al Denisei Răducu, se arată optimist în privinţa stării de sănătate a acesteia, precizand ca artista se simte mult mai bine decât în ultima luna. 

Spusele actualului soţ al mamei artistei, Geta, au fost întărite şi de un alt membru extrem de apropiat al familiei: „Denisa e mai bine. Se află încă internată în spital, dar este mai bine. Sper ca data viitoare când ne auzim să vă spun că sunt la un grătar cu Denisa şi că totul e bine”.

Starea de sănătate a Denisei a dat semne de îmbunătăţire încă de săptămâna trecută

La mijlocul lunii iunie, un membru al familiei artistei a dezvăluit că Denisa începe să se simtă mai bine şi că a început să se deplaseze cu ajutor: „Denisa e cât de cât bine acum. E slăbită, dar se mişcă. Poate merge încet dacă e susţinută de cineva. Medicii ne-au spus că totul depinde de ea, de imunitatea ei. Dacă îi va creşte imunitatea, sunt şanse mari să-şi revină. Totul depinde numai de ea. Nu a fost externată, e încă în spital, doar că nu mai este internată la «Sfântul Luca», ci a fost mutată de acolo. Nu, nu am fost (n.r în vizită la Denisa, la spital). Nu am putut! Vă spun sincer că, poate sunt eu bărbat, dar nu am avut curaj. Nu am putut să merg şi să o văd aşa”.

Citeşte şi Sora Denisei Răducu, apel fără precedent: „Nu trebuie să facem asta. Este o mare greşeală”

Afectată de ce i se întâmplă Denisei, mama ei a ajuns la spital cu halucinaţii

Geta, mama artistei, a ajuns de urgenţă la spital, luni seara, cu halucinaţii. Potrivit unui membru al familiei, femeia plângea şi ţipa încontinuu, implorându-l pe Dumnezeu să nu-i ia fata şi să o salveze. Din cuvintele doamnei Geta, se pare că familia vedetei ar fi urmărită de un blestem şi că femeia ar mai fi pierdut o fată.

„Mama Denisei a ajuns luni seara de urgenţă la spital. Avea halucinaţii. Striga încontinuu: «Doamne, mi-ai luat o fată, te rog nu mi-o lua şi pe asta». Ea a plecat duminică de la Ştefăneşti la Bucureşti şi, când a văzut ce se spune despre Denisa, i s-a făcut rău şi a fost dusă şi ea la spital”, a declarat o sursa pentru cancan.ro